Pošlji povpraševanje

HP prenosni računalnik Pavilion in Zbook za domačo uporabo ali službo


HP prenosnik oz. prenosni računalnik ima v računalniških trgovinah v Sloveniji vsekakor primat, saj ponujajo pri HP-ju daleč največ različnih prenosnikov in sestav. Izbira je še posebej široka v nizkem in srednjem cenovnem rangu, kjer je na voljo veliko različnih modelov, npr. modeli za domačo uporabo, gaming ali za službo serije HP Pavilion ali serija izdelkov HP ProBook, pri teh pa tudi kup različic pri izboru procesorjev, diskov in vsega drugega, ki lahko precej otežijo nakup ustreznega prenosnika. Še zlasti če se na računalništvo ne spoznamo najbolje. Pri nakupu prenosnega računalnika, kot je HP prenosnik, nikakor ne sme biti odločilna samo cena, saj v prvi vrsti potrebujete visoko kakovost in zmogljivost, ki vam bosta zagotavljali brezskrbno delo.
Če želimo kupiti HP prenosnik, pri katerem bomo za svoj denar dobili kar največ, je prav, da se pred nakupom najprej vprašamo, za kaj ga pravzaprav potrebujemo. Na podlagi tega si namreč izbiramo tudi njegove tehnične lastnosti.


Prenosni računalnik Zbook odlikuje visoka kakovost in zmogljivost ter lep videz


Prenosni računalniki Zbook sodijo v serijo računalnikov, ki je namenjena predvsem poslovni uporabi, saj slovijo po svojem zmogljivem procesorju. Namreč znotraj prenosnikov obstajajo trije različni razrednostni procesorji, ki se po številkah zvišujejo, torej i3, i5. i7 in i9. Slednji je namreč najbolj zmogljiv. 


zbook

Kateri prenosnik izbrati, saj so že tako v povprečju zelo dobre izdelave in tudi linija Zbook ne razočara? Še zlasti bo vaše zanimanje vzbudil HP 17-cg1767ng , saj velja za izjemno tanek prenosnik. Izjemno elegantna zasnova v sebi skriva moč zmogljivega namiznega računalnika. Ta HP prenosnik bo postal vaša nova strast.

Ljubitelje računalniških iger bo zagotovo navdušil računalnik HP Gaming Pavilion 15-cx0004ng GTX 1050Ti (4 GB) znotraj njihove gaming kategorije.Vgrajen ima čisto nov procesor 8. generacije, Intel Core i7-8750H. Da računalnik deluje zelo hitro, skrbi 16 GB rama in kar 256 GB SSD diska in še dodatnih 1TB. Grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, s kar 4 GB GDDR5 spomina poskrbi, da bo prenosni računalnik kos prav vsem zahtevnim opravilom in igricam.


HP prenosnik - prenosljivost za vsak življenjski slog in žep. Obiščite našo spletno trgovino. Vabljeni.


PREVERITE TUDI OdprodajO

V trgovini na voljo tudi drugi prenosni računalniki

asus prenosnik

lenovo prenosniki

acer prenosnik