Prenosni računalnik za igre Acer izrednih zmogljivosti

Prenosnik za igre je bila še nedolgo tega besedna zveza, ki je marsikoga navdala s precejšnjo skepso. Zdelo se je namreč, da je prenosnik za igre skorajda povsem neuporaben, saj naj bi bili že klasični, namizni računalniki, dovolj zmogljivi tudi za najbolj kompleksne igre. A razvoj tehnologije je poskrbel, da so danes prenosniki za igre ena najbolj iskanih kategorij. Tako se lahko užitkom ob igranju svoje priljubljene igre prepustite praktično kjer koli ...

Kako prepoznati kvaliteten prenosnik za igre?

Da vam bo vaš novi prenosnik zares lahko služil tudi pri igranju najbolj zahtevnih iger, boste morali pred nakupom vložiti nekaj časa tudi v primerjavo različnih opcij, ki so vam na voljo. Prenosni računalniki za igre značilno vsebujejo vodilne komponente, da lahko dosežete kar največjo zadovoljstvo. Pomemben element gaming prenosnikov pa predstavlja predvsem procesor.

Da se bo vaš prenosnik hitro odzival in bo igra potekala tekoče, najprej potrebujete zmogljiv procesor. V zadnjih letih se je sposobnost procesorja izjemno povečala, dobite pa ga lahko tudi po dostopnih cenah. V rangu gaming prenosnikov so aktualni predvsem procesorji Intel in AMD, kjer lahko izbirate med procesorji Intel i5 ali AMD Ryzen 5, za še hitrejšo delovanje priporočamo Intel i7, i9 ali Ryzen 7. Za potrebe najvišjih zmogljivosti – delovne postaje, pa svetujemo procesor Intel Xeon, ki vas bo s svojo močjo naravnost osupnil.

Poleg prenosnika morate pozornost nameniti še kakovostni grafični kartici in zadostni količini RAM pomnilnika, upoštevajte pa tudi samo zasnovo tipkovnice, saj ste lahko v primeru nepraktičnega dizajna prikrajšani za kar nekaj užitkov. Zelo zaželeno je, da je tipkovnica osvetljena, kar omogoča igranje tudi v nočnem času, dober prenosnik za igre pa odlikuje tudi nadpovprečna vzdržljivost baterije in visoka resolucija zaslona.

KLIKNITE ZA VEČ INFORMACIJ O POSLOVNIH PRENOSNIKIH

Gaming prenosniki Acer v naši spletni trgovini

Prenosne računalnike se lahko uporablja za različne namene: poznamo prenosnike za vsakdanjo rabo, poslovne prenosne računalnike in gaming prenosnike. V ponudbi tako lahko najdete tudi gaming prenosnik Acer Predator Triton 500 Gaming z izjemno notranjostjo in vrhunsko zmogljivostjo, ki bo zabavo in užitek pred ekranom popeljal na novo raven. Sestavlja ga izredno zmogljiv procesor Intel i7 9. generacije, s 16GB RAM-a in SSD diskom, pa bo deloval hitro kot blisk, tudi pri najzahtevnejših igrah. Različni modeli gaming prenosnikov, s katerimi boste dominirali in na novo odkrivali svojo kreativnost, že čakajo na vas v naši spletni trgovini.

Iščete zmogljiv gaming prenosni računalnik?

Naša spletna prodaja prenosnikov pa seveda zajema tudi kakovostne prenosnike za druge tipe uporabnikov. Ponujamo vam kombinacijo uveljavljenih znamk: Lenovo, Apple, Acer, HP, Asus, Toshiba in Samsung.

Zelo pomembno se nam zdi, da izberete pravi notesnik za vaše potrebe, ki vam bo služil še vrsto let. Zato preverite našo ugodno ponudbo prenosnih računalnikov po akcijskih cenah in izberite svojega. Če pri izbiri ustreznega prenosnika ne veste kje začeti, začnite pri nas, kjer vam bomo z veseljem pomagali najti primernega za vas.

Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte.