Talne obloge kot so parketi ali laminatiTalne obloge - velika izbira talnih oblog in polaganje talnih oblog

Pri Maderalesu se trudimo zadovoljiti še tako zahtevne okuse, zato imamo na voljo veliko izbiro različnih talnih oblog. Pri nas si lahko izberete parket, laminat, pvc talne obloge, furnet, linolej, gumo, pluto in keramiko. Večina talnih oblog v našem salonu je primernih za talno gretje.

Na izbor primerne talne obloge vpliva več dejavnikov - naše želje glede videza in vrste materiala, iz katerega je izdelana talna obloga, primernost talne obloge glede na prostor, ne nazadnje pa tudi cena. Pri izbiri najprimernejše talne obloge vam nudimo strokovno svetovanje, talno oblogo vam po želji tudi strokovno položimo.

 

Parket - vedno elegantna talna obloga

Parket je naravna talna obloga, ki prostoru daje občutek topline, elegance in hkrati domačnosti.

 

Masivni in večslojni parket
Masivni parketi so iz enega samega sloja lesa (npr. klasični, lamelni, lam, tehno parket, kmečke deske), večslojni pa iz dveh ali treh plasti lesa. Troslojni parketi so običajno tudi panelni, kar pomeni, da se jih po želji lahko polaga plavajoče (na klik brez lepljenja parketa na tla). V zadnjem času se bolj uveljavljajo večslojni parketi zaradi svoje primernosti za talno gretje.

Surovi in gotovi parket
Gotovi parket je že površinsko obdelan (lakiran ali oljen).  Poleg tega so možne tudi dodatne površinske obdelave, kot je toniranje, krtačenje, posneti robovi, ter bolj eksotične obdelave, kot je npr. ročno skobljenje in sledovi žage.

 


Laminat - privlačen, trpežen, cenovno ugoden

Laminat je talna obloga, ki se vedno bolj uveljavlja zaradi svoje vizualne raznolikosti, trpežnosti in ugodne cene. Laminat je na voljo v veliko različnih odtenkih in dekoracijah, zato lahko vedno najdemo laminat, ki se bo vizualno lepo podal v naše stanovanje ali poslovni prostor. Poleg tega je laminat enostaven za čiščenje ter precej odporen na mehanske poškodbe.

 

Druge talne obloge

V našem salonu imamo na voljo cel spekter različnih talnih oblog, med drugim tudi:
  • PVC talne obloge (vinil) - trpežne, primerne tudi za obremenjene prostore, enostavne za čiščenje (npr. kuhinja, hodnik); veliko različnih vzorcev; lahko so v ploščah (tudi na klik) ali v roli
  • keramika - keramične ploščice se vedno bolj uveljavljajo zaradi raznolikosti vzorcev, enostavnega čiščenja in vzdrževanja ter primernosti za talno gretje
  • linolej, pluta, guma - talna obloga iz naravnih materialov, vzdržljiva, antialergijska, antibakterijska,  antistatična, prijetna za hojo

 

Vabimo vas v Salon parketa Maderales, kjer si vzorce različnih talnih oblog lahko v živo ogledate!

 

 

Maderales | Talne obloge, parket, laminat, parketi - povezave do naše spletne strani:
  • Parket
  • Laminat
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Maderales d.o.o.
Naslov
Na brežini 15
1231 Črnuče
Spletna stran
E-pošta
041 920 454
Seznam fraz
Talne obloge, parket, laminat, parketi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA