Paletni voziček - paletni viličar oziroma paletnik

V podjetju Linde Viličar svojim strankam nudimo vse, kar potrebujejo za nakladanje in raztovor različnega blaga ter skladiščenje tega tovora. Poleg prodaje novih viličarjev Linde različnih velikosti in izvedb se ukvarjamo tudi z odkupom in prodajo rabljenih viličarjev, nudimo najem viličarjev ter servis oziroma popravilo viličarjev Linde. Za premeščanje in skladiščenje manjših količin tvora je najbolj priljubljen paletni voziček oziroma paletni viličar, imenovan tudi paletnik, ki je na voljo v različnih izvedbah: kot ročni ali električni, pri električnih različicah pa sta na voljo nizkodvižna in visokodvižna različica.

Paletni voziček - paletnikPaletni vozički - paletnik za prelaganje manjšega tovora

Med najbolj priljubljene in tudi najbolj funkcionalne stroje za premeščanje manjše količine tovora zanesljivo spada ročni paletni viličar oziroma paletni voziček ali paletnik. Mednje spada tudi Linde M 25 (na sliki), ki je robusten paletni viličar, ki ne zahteva veliko vzdrževanja. Uporabniku omogoča premikanje tovora do teže 2,5 ton. Ker je majhen in okreten, boste z njim zlahka manevrirali tudi na manjšem oziroma omejenem prostoru, na primer med ozkimi prehodi ali po prikolici tovornjaka. Paletni voziček M 25 je varen in praktičen. Po želji ga lahko spredaj opremimo z enojnimi ali dvojnimi tovornimi tandemskimi kolesi.

Električni nizkodvižni in visokodvižni paletni viličar

Na področju skladiščne tehnike Linde nima konkurence. Potrebujete zanesljiv paletni voziček oziroma paletnik? Linde je vedno prava rešitev. Z visokodvižnimi in nizkodvižnimi različicami, ki imajo nosilnost od 1,6 do 3 ton, boste zanesljivo in varno opravili vsa potrebna dela v skladišču. Pri vseh izdelkih Linde sta na prvem mestu funkcionalnost in varnost. Poskrbeli smo, da je upravljanje naših strojev čim bolj preprosto in da paletni voziček ali viličar zlahka manevrirate tudi v manjših in ožjih prostorih. V skladiščih je namreč pomembno tudi maksimalno izkoriščen prostor, zato so prehodi navadno ožji. Pri vsakem izdelku smo imeli v mislih predvsem koristi uporabnika, zato so paletni vozički Linde vedno odličen nakup!

Linde viličar | Paletni voziček, paletni viličar, paletnik - povezave do naše spletne strani:
  • Paletni viličar
  • Paletnik