Teleskopski viličar, paletnik, bočni viličar - različne vrste viličarjev


Linde Viličar d.o.o. je zastopnik viličarjev Linde v Sloveniji. Linde je proizvajalec različnih vrst viličarjev kot so električni viličarji, ročni viličarji (npr. ročni paletni viličar), eksplozijsko zaščiteni viličarji, terenski viličar, teleskopski viličar, bočni viličar, paletnik (paletni viličar), dizelski viličarji, traktorski viličarji, plinski viličarji in druge vrste viličarjev. Pri nas so v ponudbi tako novi kot rabljeni viličarji. Naj bo rabljeni viličar ali nov (npr. plinski) viličar, pri nas vam nudimo celostne storitve, tako da vaš (npr. plinski) viličar pri nas opravi tudi servis. Najem viličarjev je še ena storitev, ki jo nudimo v podjetju. Ali je to elektro viličar, dizel ali pa so to vlačilci. Najem viličarjev nudimo iz lastne flote, ki je redno vzdrževana. Za upravljanje z viličarjem je potrebno opraviti izpit za viličarja.

Ročni viličarji (npr. paletnik)


Ročni viličarji so večih vrst. Najpogosteje so ročni viličarji zasnovani kot električni viličarji, saj jih večinoma poganja elektrika. Ročni viličarji so primerni za nalaganje manjših tovorov, na krajših razdaljah, kjer ne potrebujemo večjega viličarja z voznikom-upravljavcem. Ročni viličarji so velikokrat predstavljeni kot paletnik, kar je res, a je razlika v tem, da paletnik (kot ročni viličarji) dvigne manj.

Teleskopski viličar


Teleskopski viličar je posebne vrste viličar, ki ima posebno dolgo delovno dvigalno roko, na katero so pritrjene vilice. Teleskopski viličar ni ročni viličar - po izgledu spominja na traktorski viličar. Teleskopski viličar je izjemno priročen za nalaganje, kjer potrebujemo dolgo dvigalno roko, ko nalagamo na težje dostopne prostore. Teleskopski viličar je pravzaprav terenski viličar, saj je zelo robusten in ima lahko tudi pnevmatične gume. Terenski viličar, ki je lahko tudi teleskopski viličar, je primeren za na delovišča, terene, za vojsko, varnostne organizacije.

Bočni viličar


Bočni viličar je manj znana izvedba viličarjev, saj ga v podjetjih redkeje videvamo. Bočni viličarje primeren takrat, ko potrebujemo viličar na ožjem prostoru, kjer ni možnosti manevriranja.

Linde Viličar servis vam lahko ponudi celostno storitev (v svetu znana kot full service), s katero vam na podlagi fiksnega mesečnega zneska nudimo vse: viličarji opravijo servis, pregled, menjavo delov, vzdrževanje idr.

Linde Viličar d.o.o. | Vrste viličarjev (teleskopski viličar, paletnik, bočni viličar), povezava do naše spletne strani:
  • Teleskopski viličar
  • Paletnik
  • Indos viličarji
  • Viličarji
  • Viličar servis
  • Bočni viličar
  • Viličarji Linde
  • Ročni viličarji