Vlačilci in skladiščna oprema Linde

Pri vodenju skladišča ali proizvodnje na uspešnost poslovanja ter natančno in zanesljivo manipulacijo s skladiščenimi artikli poleg stavbe same in natančnih zaposlenih vpliva tudi vsa oprema za skladišča. Kakovostni viličarji in vlačilci zaposlenim omogočajo varno in hitro delo. Z vlačilci Linde zlahka poskrbite za premikanje večjih količin materiala, ki ga potrebujete, z največjimi tudi do 25 ton. Med osnovne dejavnosti podjetja Linde viličar spada prodaja novih in rabljenih viličarjev, na voljo so vam tudi novi in rabljeni vlačilci, naš servis pa poskrbi, da bo vaš viličar ali vlačilec še dolgo uspešno deloval.

Vlačilec LindeVlačilci Linde

Vlačilci in prodaja viličarjev

Pri kakršni koli dejavnosti, ki zajema tudi pretovarjanje in skladiščenje različnega tovora, so viličarji in vlačilci nujna skladiščna oprema. Z vlačilci lahko prepeljete večje količine tovora, od 2 do 25 ton, in si z njimi zagotovite uspešno upravljanje s skladiščenim materialom. Vlačilci so električni, zato ne onesnažujejo okolja, kar ni pomembno le zaradi okoljevarstvene zavesti, temveč tudi zato, ker se vlačilec in viličar uporabljata tudi v zaprtih prostorih, na primer v skladiščih, kjer zaradi električnega pogona ne ogrožata zdravja prisotnih. Da bo vaša oprema za skladišče popolna, nas obiščite in si izberite vse, kar potrebujete. Poleg prodaje novih in rabljenih viličarjev in vlačilcev vam nudimo tudi odkup, najem in servis, za podjetja pa tudi tako imenovani 'full service'. To pomeni, da so za dogovorjeni mesečni znesek vsi vaši vlačilci in viličarji redno oskrbovani.

Vlačilci Lind - varnost in udobje

Vlačilec Linde je sinonim za varno in udobno manipulacijo s skladiščenim blagom. Vlačilci so enostavni za upravljanje, močni in primerni za zelo omejene prostore. Voznik ima ves čas lahko pod nadzorom svojo okolico, kar občutno zmanjša možnost nesreč. Vsa skladiščna oprema mora biti ne le funkcionalna, temveč tudi udobna za tiste, ki z njo ves dan upravljajo. Vlačilci Linde so idealen primer udobne in varne opreme. Poskrbljeno je, da je vozniku udobno in da je med vožnjo čim bolj zaščiten. Izbira opreme za skladišča je seveda odvisna od vaših specifičnih potreb, a eno zanesljivo drži - z vlačilci in viličarji Linde bo vaše delo teklo bolj gladko.

Linde Viličar | Vlačilci, skladiščna oprema, vlačilec, oprema za skladišča, prodaja viličarjev - povezave do naše spletne strani:
  • Skladiščna oprema
  • Vlačilec
  • Oprema za skladišča
  • Prodaja viličarjev