Pošlji povpraševanje

Klasična oziroma švedska masaža blagodejno vpliva na počutje celega telesa

Klasična masažaPoznamo mnogo različnih vrt masaž, med katerimi pa je v zahodnem svetu še vedno najbolj razširjena klasična masaža. Ponekod jo imenujejo tudi švedska masaža, iz nje pa so se razvile tudi druge vrste masaž, ki so pravzaprav samo prilagojeni načini izvajanja klasične masaže. Med njimi je tudi športna masaža, ki je sestavni del treninga vseh športnikov.

Klasična masaža se izvaja z uporabo masažnega olja, ki se s posebnimi tehnikami vtira v kožo in telo. Tako ugodno vpliva na kožo, podkožje, podkožno maščobno tkivo, skeletne mišice, sklepe in obsklepne mišice. Klasična švedska masaža uporablja pet masažnih tehnik: glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje. Vmes se izvaja tudi upogibanje ali raztezanje posameznih delov telesa.

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA

Klasična masaža celega telesa zajema masažo hrbta, spodnjih okončin in podplatov, zgornjih okončin in dlani ter prsnega koša. Masažni prijemi so dokaj močni, vendar popolnoma neboleči in sproščujoči. Takšna masaža zajema celotno telo, seveda pa se lahko odločimo tudi za delno klasično masažo. Najpogosteje se ljudje odločajo za delno masažo hrbta in ramen.

Tudi v našem kozmetično masažnem salonu vam je na voljo klasična švedska masaža, v okvru katere so tudi prijemi refleksoterapije in terapevtska masaža hrbta. Klasična masaža hrbta zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Terapevtska masaža hrbta pa občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici, ki se pojavijo pri herniji, lumbagu ali išiasu.

Masaže v Ljubljani - v kozmetičnem salonu AM tudi sproščujoča masaža za dva

Klasična švedska masažaPoleg klasične masaže so vam v kozmetično masažnem salonu AM v Ljubljani na voljo še številne druge masaže - anticelulitna masaža, aromaterapija, refleksna masaža stopal, masaža za nosečnice, masaža z olji dr. Hauschka ter masaža s čokolado za trenutke, ko si zaželite razvajanja. Masaža za dva pa je namenjena vsem, ki si želite razvajanja v dvoje.

Masaža za dva se izvaja istočasno v istem prostoru na dveh masažnih mizah. Zato le pripeljite svojega partnerja, sestro, najboljšo prijateljico ali mamo, se prepustite in preprosto uživajte. Za spremembo, uživanje in razvajanje v dvoje je masaža za dva odlična izbira.

Klasična masaža je eden najboljših načinov, da dosežete sproščujoč občutek po celotnem telesu in se zares umirite. Zato nikar ne odlašajte in naredite nekaj zase in za svoje telo. Pokličite nas še danes in si rezervirajte svoj termin.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Kozmetični salon AM | Klasična masaža, švedska masaža, masaže v Ljubljani, masaža za dva - povezave do naše spletne strani: