Dvoriščna ograja nudi varnost in zaščito, hkrati pa polepša videz dvorišča

 

Dvoriščna ograja zagotavlja urejen vhod in zaščito dvorišča oz. hiše, lahko pa tudi polepša njeno okolico. Dvoriščna vrata skupaj z dvoriščno ograjo tako tvorijo zaključeno varnostno in estetsko celoto. Ker dvoriščna ograja naredi prvi vtis o videzu vašega doma, je pomembno, da je skrbno načrtovana in skladna z ostalimi ograjnimi elementi, pa tudi z dvoriščem in objektom.
V podjetju Kovingrad d.o.o. so vam na voljo zunanje ograje, s katerimi boste lahko ogradili balkone, terase, pa tudi vrt, dvorišče ter zunanja in notranja stopnišča. Izdelane so iz varjenih kovinskih profilov in različnih vrst polnil, kot so polna pločevina, perforirana pločevina, kovani elementi ali polnilo po želji naročnika. Stebri za ograjo so lahko okrogle, kvadratne ali pravokotne oblike.

 

Zunanje panelne ograje – ugodna cena

 

Kovana dvoriščna ograja V primerjavi z lesenimi, kovinskimi ali betonskimi ograjami je panelna dvoriščna ograja kljub svoji moči in vzdržljivosti izdelana iz bistveno lažjega materiala, zaradi oblikovne dovršenosti je manj vpadljiva, njena cena pa je na račun vse večjega povpraševanja po panelni izvedbi žičnatih ograj vse bolj ugodna. Takšna ograja je tudi preprosta za montažo, ne potrebuje vzdrževanja in barvanja, proizvajalci pa dajejo deset let garancije proti rjavenju.
Paneli so izdelani iz varjenih jeklenih vroče cinkanih palic, običajno debelih štiri ali pet milimetrov, dodatno pa so obdelani s postopkom plastifikacije. Na voljo so v vseh barvah po lestvici RAL. Najbolj priljubljena je zelena barva, ki se lepo zlije z zeleno okolico hiše, k sodobnejši arhitekturi pa se odlično poda tudi grafitna ali aluminijasto siva barva.

 

Kovane vrtne ograje polepšajo videz vašega doma in dajejo občutek varnosti

 

Vrtne ograje vaš vrt ščitijo pred nezaželenimi gosti, skrbijo za vašo zasebnost, obenem pa služijo tudi kot zaščita pred vetrom. Otrokom, pa tudi psom in mačkam, preprečujejo, da bi stekli na cesto. Kovane dvoriščne in vrtne ograje so bolj stabilne in močnejše od lesenih, panelnih ali mrežnih, predvsem pa so bolj prilagodljive. Kovina je namreč material, ki ga je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati. Antikorozijska zaščita z vročim cinkanjem poskrbi, da so kovane ograje odporne tudi proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi.
Kovana ograja s svojo robustnostjo zagotavlja varnost in s tem tudi zaščito vrednosti, ki se nahaja za njo. Primerno visoka kovana vrtna ali dvoriščna ograja bo namreč odgnala še tako vztrajnega vlomilca.


Vabljeni na našo spletno stran!


Kovingrad d.o.o. | Kovani ograjni sistemi po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Kovingrad d.o.o.
Naslov
Gubčeva cesta 21
8210 Trebnje
Spletna stran
E-pošta
01/721 34 37
+386 51 470 007
+386 51 470 004
Seznam fraz
dvoriščna ograja, kovane vrtne ograje, zunanje ograje cena, dvoriščna vrata
ZEMLJEVID