Mrežne vrtne ograje polepšajo okolice hiše in dvorišča

 

Urejanje okolice objekta in dvorišča navadno zaključimo z ustrezno ograjo, s čimer omejimo dostop do svojega doma, obenem pa si zagotovimo zasebnost. Ograja pa ima tudi poseben dekorativen učinek, zato je pomembno, da izberemo takšno, ki bo dodala primerno noto arhitekturi objekta. Za vrtne ograje uporabljamo predvsem les ali kovino – kovinske so izdelane iz kovanega železa ali žičnate mreže.
Vrata za ograjo pa so navadno sestavljena iz okvirja varjenih kovinskih profilov in pokončnih polnil, ki so razvrščena navpično. Odločite se lahko za samonosna, drsna ali krilna (enokrilna ali dvokrilna) vrata. Vodenje samonosnih in drsnih vrat je spodaj izvedeno s kotalnimi kolesi, ki drsijo po samonosnem profilu, zgoraj pa z valjčki, ki so ponavadi vpeti v kovinske stebre. Na okvirju je montirana zobata letev, ki prek elektromotorja omogoča gibanje vrat v želeno smer.
Podjetje Kovingrad d.o.o. je med drugim dejavno tudi na področju ograjevanja objektov. Kot zastopnik priznanih proizvajalcev ograjnih sistemov, kot sta Bekaert-Betafence in Dirickx, vam lahko ponudimo kakovostne ograjne sisteme, ki temeljijo na tehnologiji površinske obdelave, oblikovni dovršenosti in enostavni montaži. Širok izbor izdelkov in storitev zadovoljuje potrebe po ograjevanju v kmetijstvu, za zaščito zasebnih stanovanjskih, javnih, industrijskih, trgovskih in infrastrukturnih objektov ter objektov z visoko stopnjo varovanja, kot so zapori in vojaški objekti.

 

Pletene najbolj klasične mrežne vrtne ograje

 

Mrežne vrtne ograjeNajpogostejši obliki žičnih ograj za potrebe po ograjevanju sta žičnata ograja iz varjene mreže in žična ograja iz pletene mreže v obliki pletenega okenca z značilnim karo vzorcem. Slednje so verjetno najbolj klasične mrežne ograje, ki so na trgu že vrsto let. Žičnata mreža za ograjo je izdelana iz vroče pocinkane in plastificirane žice, kar ji nudi dvojno zaščito pred rjavenjem. Gostoto pletene mrežne ograje prilagajamo namenu varovanja oz. ograjevanja.
Mrežne vrtne ograje odlikujejo kakovost, vzdržljivost, odpornost na vremenske razmere, pa tudi enostavna in hitra montaža ter estetski videz. V primerjavi z ostalimi, npr. lesenimi, kovanimi ali betonskimi ograjami, so mrežne ograje kljub svoji moči in vzdržljivosti narejene iz bistveno lažjega materiala, zaradi oblikovne dovršenosti so manj vpadljive, cenovno pa so precej ugodnejše. Zelo praktične so tudi za uporabo v kmetijstvu, saj ravno prilagodljivost gostote mreže omogoča uporabo žičnih ograj za varovanje oz. nadzorovanje večjih živali. Primerne so tudi za varovanje javnih in zasebnih zemljišč, objektov, vrtov, parkov in podobno.

 

Vabljeni na našo spletno stran!


Kovingrad d.o.o. | Izdelava kakovostnih panelnih in žičnatih ograj – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Kovingrad d.o.o.
Naslov
Gubčeva cesta 21
8210 Trebnje
Spletna stran
E-pošta
01/721 34 37
+386 51 470 007
+386 51 470 004
Seznam fraz
mrežne ograje, vrtne ograje, pletene mrežne ograje, vrata za ograjo, mreža za ograjo
ZEMLJEVID