Ograje – za unikatni videz vašega balkona ali terase izberite kovane

 

Kovane ograje so ena najbolj tradicionalnih vrst ograj, ki se uporabljajo še danes. V primerjavi z lesenimi, panelnimi ali mrežnimi ograjami so kovane ograje bolj stabilne in močnejše, predvsem pa bolj prilagodljive. Kovina je namreč material, ki ga je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati. Kovana ograja s svojo robustnostjo zagotavlja varnost in s tem tudi zaščito vrednosti, ki se nahaja za njo. Primerno visoka kovana ograja bo odgnala še tako vztrajnega vlomilca.
Kovane ograje so primerne za ograjevanje balkonov, teras, dvorišč ter zunanjih in notranjih stopnišč tako v poslovnih kot zasebnih objektih. Balkonske kovane ograje, ki jih lahko uporabimo tudi za terase, so izredno enostavne za vzdrževanje, zlasti kadar je ograja dekorativna in že barvana. V tem primeru boste prihranili čas, ki bi ga sicer morali nameniti odstranjevanju rje in stare barve ter nanašanju nove. Po zaslugi antikorozijske zaščite z vročim cinkanjem je kovana ograja odporna proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi.

 

Izdelava ograj po naročilu za različne potrebe

 

Balkonske kovane ograjeV podjetju Kovingrad d.o.o. smo med drugim specializirani tudi za izvedbo ograj za različne potrebe. Smo zastopnik priznanih proizvajalcev ograjnih sistemov, kot sta Bekaert-Betafence in Dirickx. Zlasti slednji slovi po izjemno kakovostnih izdelkih, ki temeljijo na tehnologiji površinske obdelave, oblikovni dovršenosti in enostavni montaži.
Na osnovi naših večletnih izkušenj, vaših želja in ogleda objekta vam pripravimo celovito rešitev za objekte različnih vrst. Poleg kovanih ograj so vam na voljo tudi žičnate in panelne, vse ograje pa so primerne za zaščito zasebnih stanovanjskih, javnih, industrijskih in trgovskih objektov, pa tudi infrastrukturnih objektov ter objektov z visoko stopnjo varovanja, kot so zapori ali vojašnice. Prav tako so primerne za ograjevanje v kmetijstvu.

 

Balkonske kovane ograje za svojevrsten pečat in eleganco balkona ali terase

 

Balkonske ograje iz kovanega železa pripomorejo k varnosti vašega doma pred nezaželenimi gosti ali nepridipravi, obenem pa tudi ščitijo pred padcem. Po zaslugi prilagodljivosti materiala je balkonska kovana ograja lahko tudi zelo bogato okrašena, kar na poseben in eleganten način popestri vaš balkon ali teraso.
Kovane ograje izbirajo naročniki z izbranim okusom, ki prisegajo na klasičen videz objektov in njihove okolice. Moderne stvari lahko v nekaj letih zastarajo, kovana ograja pa vselej deluje elegantno.
Kaj lepšega je še lahko na balkonu kot kovana balkonska ograja, izdelana po naročilu?

 

Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.


Kovingrad d.o.o. | Kakovostni in cenovno ugodni ograjni sistemi – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Kovingrad d.o.o.
Naslov
Gubčeva cesta 21
8210 Trebnje
Spletna stran
E-pošta
01/721 34 37
+386 51 470 007
+386 51 470 004
Seznam fraz
ograje, kovane ograje, balkonske kovane ograje, kovane ograje za terase
ZEMLJEVID