Predpražniki po meri - Kvaliteta bivanja v vozilu

Kvalitetno bivanje in preživljanje časa v vašem avtomobilu je zelo pomembno za vaše počutje, kar je še posebej pomembno pri daljših vožnjah. Utrujenost je pogost pojav pri vožnji zato je pomembno, da se počutimo kot doma. Temu zelo pripomorejo avtomobilski predpražniki po meri, ki so narejeni iz tekstila. Tekstilni predpražniki po meri avtomobila se v vozilu zlijejo z okoljem, saj je primarna obloga v vozilu ravno iz tekstila.

Predpražniki po meri so na voljo v več različnih barvah in barvnih odtenkih. V vozilih so najpogostejše črne, temno in svetlo sive avto preproge, ter avto preproge v različnih odtenkih bež barve. Tekstilni tepih za avto proizvajalca Konstill je na voljo v enakih barvah, kar omogoča še večjo skladnost z vozilom, saj so pri Konstillu na voljo predpražniki po meri vozila, ki se barvno ujemajo z notranjo vizualno podobo vozila.

Predpražniki po meri

Avto preproge z barvno obrobo

Proizvajalec Konstill ponuja tudi 44 različnih barvnih obrob, ki jih lahko kombinirate z 50 različnimi materiali, kar pomeni veliko izbiro različnih kombinacij, ki so na voljo za vseh 2000 različnih modelov. Obrobe so na voljo v prijetnih in pomirjajočih barvah, prav tako pa tudi v živih in razburljivih barvah, kar omogoča, da preproge za avto prilagodite tudi vašemu osebnostnemu značaju, kot tudi značaju vašega avtomobila. Predpražnik po meri lahko prilagodite za avtomobil s športnim pridihom, udobno potovalno limuzino ali pa navihanega mestnega malčka.

Udoben tekstilni tepih za avto

Tekstilni predpražniki po meri avtomobila nudijo visoko ugodje na račun njihove vizualne privlačnosti, mehkosti in prijetnosti na otip tudi v stiku s kožo. Zaradi gladkosti površine tekstilne avto preproge pomeni, da ne ustvarja trenja med preprogo in vašo obutvijo, posledica pa je manj napora pri premikanju nog med vožnjo. Prav tako se predpražniki po meri ne premikajo, kar je med vožnjo zelo moteče in nevarno. Proizvajalec Konstill ima na voljo vse tipske sisteme za pritrditev, kar pomeni da ste med vožnjo lahko 100% osredotočeni na vožnjo, saj se vam tekstilni tepih za avto ne premika pod nogami.

Konstill d.o.o. | Predpražniki po meri, tekstilni tepih za avto, avto preproge- povezave do naše spletne strani: