Tekstilni tepihi za avto

Tepihi za avto podjetja Konstill so proizvedeni iz kvalitetnega materiala imenovanega poliamid. Odlikuje jih tudi visoka gramatura, kar pomeni visoko gostoto poliamidnih vlaken, kar pripomore k daljši življenjski dobi. Tekstillni tepihi za avto visoke gramature, ki so tkani iz poliamida zdržijo 50.000 kilometrov vožnje ali več. Tekstilni tepihi ne poznajo problema oksidacije, tako kot je to pogosto pri gumi tepihih za avto, kjer postane material bel in listast.

V ponudbi podjetja Konstill so na voljo tudi cenovno ugodnejši tekstilni tepihi za avto, ki so običajni pri drugih proizvajalcih avto preprog. Ti so narejeni iz polipropilena in so proizvedeni s tehniko iglanja. Takšni tepihi za avto imajo tudi nižjo gramaturo, kar pomeni tudi krajšo dobo. Takšni tepihi zdržijo do 12 mesecev, odvisno od načina in pogostosti vožnje vašega vozila.

Personalizacija z logotipom

Ponujamo tudi možnost personalizacije z logotipom po vaših željah. Uporabljamo toplotni tisk logotipa, ki omogoča, da se logotip zlije s tepihom. Logotip vizualno deluje skladno s tepihom, in nam daje občutek, da je naraven del tepiha. V primeru gumijaste preproge je to težje doseči. Gumi tepihi za avto običajno ne vsebujejo logotipa, saj ga je potrebno tiskati na ploščice, ki se potem lepijo na gumijaste preproge, kar je vizualno manj privlačno.

Tepihi za avto

Prednosti tekstilne preproge

Tekstilni tepihi za avto so na voljo, takoj ko nov model avtomobila prispe v prodajne salone. Za izdelavo gumijaste preproge potrebujemo stroje, za katere moramo imeti kalup za vsak model avtomobila posebej, kar nima veliko proizvajalcev, zato je tudi postopek razvoja dolgotrajen. Pri tekstilnih tepihih za avto potrebujemo, samo mere vozila, potem pa stroj izreže obliko tepiha, ki se 100% prilega vašemu vozilu. Na tak način, smo zbrali že več kot 2000 različnih modelov. Na voljo so vsi modeli proizvedeni v zadnjih 15-ih letih, kar pomeni, da ima Konstill največjo izbiro tekstilnih tepihov za avto v Sloveniji in tudi v tem delu Evrope.

Prednost tekstilne preproge je tudi možnost 100% reciklaže, pri čemer ni negativnih vplivov na okolje. Gumi preproge se običajno uporabljajo za izdelavo cest, kar pomeni, da gredo v okolje.

Tekstilni tepihi za avto ne drsijo, saj imajo nedrsečo podlogo in številne tipske pritrdilne sisteme, ki fiksirajo preprogo v vašem vozilu. Zgornja plast tkane preproge pa je mehka in gladka, kar pomeni da peta čevlja me vožnjo lepo teče po preprogi.

Tekstilni avto tepihi so tudi lažji, saj celotna garnitura tepihov tehta približno le 2,2 kilograma. Gumi tepihi za avto tehtajo tudi do 5 kilogramov. Tekstilni avto tepihi so zaradi nizke teže posebno zaželeni pri električnih vozilih.

Konstill d.o.o. | Tepihi za avto, gumijaste preproge, gumi tepihi za avto - povezave do naše spletne strani: