Gumijasti avto tepihi

Konstill tipski gumijasti avto tepihi se 100% prilegajo vašemu vozilu. S tem pokrijemo celoten prostor namenjen za avtomobilski predpražnik, kar tudi zmanjšuje možnost drsenja tepiha. S tem prispevamo tudi k večji varnosti, saj se avto tepih ne premakne pod voznikova pedala in je popolnoma ujet v školjko vozila.

Ponujamo največjo izbiro tipskih avto preprog v Sloveniji. Smo specialisti za avto tepihe. Na voljo imamo preko 595 različnih gumijastih preprog za avto, različnih proizvajalcev. Vsi naši dobavitelji zagotavljajo visoko kvaliteto tepihov za avto, saj so iz naravnega kavčuka in sintetične gume. Ne vsebujejo strupenih primesi, zato naši gumijasti avto tepihi niso zdravju škodljivi. Številni Konstillovi tepihi za avto potrjujeo svojo kvaliteto s LGA certifikatom. Naša guma je mehka in prožna, s časom pa ne otrdi.

Personalizirani tepihi za avto

Nudimo vam personalizacijo vaših avto tepihov. Vaš logotip lahko nanesemo na posebno ploščico, ki jo pritrdimo na avto tepih na posebno mesto, namenjeno za personalizacijo. Možen je večbarvni tisk na usnje ali ploščico. Usnje je zelo dobro, saj je prilagodljivo in ga lahko pritrdimo kamorkoli na avto tepih.

Avtomobilski predpražniki

Zaščita vašega vozila

Gumijasti tepihi za avto, nudijo žaščito pred vodo v primeru dežja in snega. Naši avto tepihi so oblikovani tako, da vodo zadržujejo na mestu, kar dosežemo s kockastim oz. kvadratnim dizajnom in dvignjenim robom. Tako se voda med vožnjo ne pretaka po avto tepihu in se ne preliva čez rob. Če se voda preliva čez rob, pride v stik s primarno tekstilno oblogo v vozilu, ki vodo vpije in začne smrdeti. Večina ostalih proizvajalcev tega ne zagotavlja.

Konstill d.o.o. |Avto tepihi, avtomobilski predpražniki, tepihi za avto - povezave na našo spletno stran:
  • Avto tepihi
  • Avtomobilski predpražniki
  • Tepihi za avto