Ugoden najem gradbenega odra

Izdelava fasad, temeljita zunanja prenova stavb, izvedbe slikopleskarskih del ter krovska dela zahtevajo za varno izvedbo vseh potrebnih gradbenih del, postavitev gradbenega odra. Gradbeni oder je mogoče kupiti ali najeti, pri tem pa izberimo podjetje, ki ima dolgoletne izkušnje, sodobno opremo in prijazne cene.

Gradbeni oder, sestavljen iz kovinskih elementov, podobnih črki "H", je hitromontažni gradbeni oder,  katerega elemente varno, zanesljivo in trdno med seboj povezujemo s pomočjo diagonal in horizontal. Poglavitna prednost takega tipa odra je izredno hitra montaža, saj v celoto sestavljamo večje elemente. Poleg "H" okvirjev ter diagonal in horizontal, so sestavni del hitromontažnega gradbenega odra tudi pocinkane plošče brez ali z odprtino, lestve, ograjni elementi in zaščite.

Fasadni oder

Za lažja dela na višini, na primer za pleskanje ali hitra popravila na hišah, je najprimernejši lahki pomični gradbeni oder na kolesih. Primeren je za vsa dela na nižjih višinah, kjer se na istem mestu ne zadržujemo dolgo časa. Tudi pomični gradbeni oder lahko za lažja popravila na svoji hiši, v času del, vzamemo v najem.

Fasadni cevni oder je najpogostejša oblika gradbenega odra in ga največkrat opazimo ob zunanjih prenovah in obnovah različnih objektov. Njegova montaža je nekoliko bolj zamudna, saj se močne pocinkane cevi med seboj povezujejo s spojkami in povezovalnimi klini. Fasadni cevni oder je najlažje prilagoditi različnim višinam objektov, saj so dolžine cevi odra dolge od enega do šest metrov.

Modularni sistemski gradbeni oder pa je oder, sestavljen iz cevi, ki imajo več nastavljivih višin. Modularni gradbeni oder je primeren predvsem za terene, kjer je potrebno višino odra prilagajati, na primer notranja stopnišča ali na razgibanih terenih gradbenih parcel.

Podjetje Irner iz Ljubnega ob Savinji razpolaga z več kot 3000m2 različnih modelov gradbenih odrov. Gradbena dela na velikih objektih izvajajo sami, nudijo pa tudi najem oziroma izposojo gradbenega odra. Ob najemu gradbenega odra so zelo prilagodljivi in se trudijo poiskati najbolj optimalno rešitev za svojo stranko. Cena mesečnega najema gradbenega odra je 1,5€/m2, ob tem je prevoz elementov odra odvisen od njihove količine. Ceno prevoza gradbenega odra do objekta sestavljajo nakladanje in razkladanje delov odra ter kilometrina. Stroški za postavljanje in razdiranje odra so odvisni predvsem od razgibanosti terena, kjer stoji objekt in namena uporabe. Osnova cena je montaže in demontaže gradbenega odra je 2€/m2.

Delo na višiniEna od možnosti najema gradbenega odra podjetja Irner pa je celovita ponudba, kjer so vključeni vsi prej našteti stroški. Kompletna ponudba najema gradbenega odra se začne s 4,5€/m2 v prvem mesecu postavitve in vključuje tudi njegovo razdiranje. Če se zgodi, da morda oder potrebujete dlje časa, se za preostalo obdobje obračunava zgolj njegov najem.

Gradbeni odri podjetja Irner so sorazmerno novi, priznanih proizvajalcev gradbene mehanizacije Layher in Altrad Baumann. Gradbeni odri ustrezajo vsem predpisanim standardom, ob najemu ali prodaji gradbenega odra pa vam izkažejo tudi zahtevane certifikate. Ob sami postavitvi odra je vselej narejen tudi zapisnik, ki ga zahteva gradbena zakonodaja.

Pri njihovem delu jih že dolga leta odlikuje visoka kakovost uporabljenih materialov in strokovno opravljene storitve. Številne zadovoljne stranke so najboljši dokaz, da je njihova poglavitna vrednota skrb za stranko. Adut podjetja Irner je kakovostno izobražen kader, ki se nenehno izpopolnjuje. Vedno poskrbijo za redno kontrolo opravljenega dela in nudijo garancijo za opravljeno delo. Pri svojem delu so odgovorni in zanesljivi, začenši z odlično dosegljivostjo prek mobilnega telefona in spleta. Če imate vprašanja v zvezi z najemom ali prodajo odra za delo na višini, pokličite podjetje Irner na telefonsko številko: 040 256 419, ali jim pišite na elektronski naslov: info@irner.si.