Najem modularnega gradbenega odra in gradbenega odra na kolesih

Gradbeni odri, kot so modularni gradbeni odri, so uporabni povsod, kjer so potrebne hitra montaža, prilagodljivost višine in edinstvene rešitve. Pri delu na gradbišču je zagotavljanje varnosti ključnega pomena, zato je uporaba gradbenega odra za vsako delo nad višino 2m z zakonom obvezna. Ker se modularni gradbeni odri spajajo s klini in rozetami, nudijo preprosto montažo in demontažo, zaradi svojevrstne zasnove pa so izjemno fleksibilni.

Modularni gradbeni oder


VarioTech modularni gradbeni odri s prilagodljivim modularnim sistemom

VarioTech modularni gradbeni odri omogočajo prilagodljivo montažo tudi na območjih, kjer je dostop omejen zaradi kablov ali cevi. Dovoljujejo optimizirano večnamensko prilagoditev zgodovinskim stavbam in različnim nepravilnim strukturam. Prilagoditev obliki konstrukcije dosežejo z osmimi spremenljivimi povezavami za spoj in prosto izbiro višin. Njihova zasnova ne omogoča le preproste montaže in demontaže, temveč tudi lažje shranjevanje odra. Odlikujejo jih izjemna kompaktnost, visoka nosilnost in funkcionalna vsestranskost.

Modularni gradbeni odri v podjetju Irner so certificirani ter dosegajo izjemno visoke standarde kakovosti in varnosti. Pred uporabo je modularne gradbene odre treba dobro pregledati in popraviti očitne napake, ki se največkrat pojavijo v času slabega vremena. Napake je treba takoj sporočiti inženirju odra, ki opravlja morebitne spremembe na gradbenem odru. Modularni gradbeni odri predstavljajo odlično rešitev za neenakomeren teren, saj lahko neenakomernost nadomestimo z višino in s tem zagotovimo delavcem varno delovno okolje. Pri postavitvi gradbenega odra se moramo zavedati, da mora biti postavljen tako, da se gradbena dela nemoteno izvajajo ter da sta pri tem tveganje in ogroženost minimalna.


Modularni gradbeni oder za večje prilagajanje terenu


Najem ter pravilna in kakovostna postavitev gradbenega odra

Ne glede na to, ali uporabljamo gradbene odre na kolesih ali modularne gradbene odre, njihova pravilna postavitev je izjemno pomembna. Gradbeni oder na kolesih oziroma pomični gradbeni oder se za razliko od modularnih gradbenih odrov uporabljajo na stabilnih tleh manjših konstrukcij, saj oder premikamo tja, kjer potekajo dela.

Delo na višini je zelo nevarno, zato je pravilna postavitev gradbenega odra zahtevno delo, ki ga moramo prepustiti usposobljenim strokovnjakom. Ti bodo vedeli, kako montirati modularne gradbene odre ali gradbene odre na kolesih po navodilih proizvajalca. Da bi gradbeni odri zagotovili varno, učinkovito ter brezskrbno delo morajo biti sestavni deli kakovostno zmontirani. V podjetju IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o. nudimo najem različnih certificiranih gradbenih odrov, ki so namenjeni različnim obremenitvam in prenovam.

V naši ponudbi boste našli lažje pomične gradbene odre na kolesih, hitro-montažne gradbene odre, klasične fasadne cevne odre in modularne gradbene odre. Ob postavitvi naročnik prejme ustrezen certifikat in zapisnik, ki ga zahteva gradbena zakonodaja. V podjetju IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o. izposojamo gradbene odre in opremo za gradbena dela v več oblikah in sicer:

  • Najem
  • Najem s prevozom (naklad in razklada)
  • Najem s postavljanjem in razdiranjem odra
  • Celotna ponudba, v katero je vštet najem, prevoz, nakladanje, razklada, postavljanje, razdiranje in odvoz gradbenega odra