Ir paneli za ogrevanje vašega doma – to je prava odločitev


Ir paneli za ogrevanje so vedno bolj pogosta izbira uporabnikov, ki si želijo zdravo in poceni ogreti svoj dom. Toplino doma sicer ustvarimo sami, s svojo radostjo, ljubeznijo, pozitivno energijo, z dišečimi kulinaričnimi podvigi, prijetnim ambientom in tako dalje. Da bo vaš dom odseval prijetno toplino boste morali torej poskrbeti sami. Da bo vaš dom odseval kot sonce – z infrardečim sevanjem bo postal prijetno topel – za to pa lahko poskrbimo mi.

Na naši spletni strani imamo na voljo veliko informacij glede ogrevanja z infrardečimi grelnimi ploščami, tu si lahko preberete vse o prednostih njihovega delovanja. Ogledate si lahko vse izdelke, ki so v naši ponudbi, njihove dimenzije in moči v watih. Na voljo je tudi informativni izračun za pravilno izbiro infrardeče grelne plošče, ki jo želite namestiti v določen prostor. Seveda pa smo vam na voljo tudi mi, ki z veseljem odgovorimo na vsako vaše vprašanje in to v najkrajšem možnem času. Teče že naše sedmo leto odkar smo postali ekskluzivni uvoznik infrardečih grelnih plošč znamke Sundirect in se ukvarjamo izključno z IR ogrevanjem. Imamo že veliko zadovoljnih uporabnikov, ki lahko z gotovostjo zatrdijo, da je bila njihova odločitev za ogrevanje z ir paneli pravilna odločitev.


Kaj moram vedeti glede ogrevanja z ir paneli

Infrardeče grelne plošče vam omogočajo prijetno toploto in zdravo ir sevanje. Ne ogrejejo le prostora, temveč ogrejejo tudi objekte v prostoru, kar pomeni, da se toplota v prostoru zadrži več časa, kot če bi prostor ogrevali z ogrevanjem z izpihom. Tako posledično prihranite pri stroških elektrike. Ogrevanje z infrardečimi grelnimi ploščami ne izsušuje zraka tako kot veliko drugih načinov ogrevanja, tako da je tovrstno ogrevanje zelo blagodejno za zdravje prav vsakega človeka.

Plošče z infrardečim sevanjem ne dvigujejo prahu, ne žarijo, delujejo tako rekoč neslišno in v kombinaciji s termostatom ne delujejo neprestano. In tako spet pridemo do zaključka, da vsa dejstva povezana z ogrevanjem z infrardečimi grelnimi ploščami vodijo k pridevnikom ugodno, varčno, prijetno, toplo. Teh nekaj dejstev vam lahko zagotovo pomaga pri odločitvi kakšno bo ogrevanje vašega doma v prihodnosti. Osnovne stvari, ki jih moramo vedeti glede ogrevanja z ir paneli pa so: imam primerno električno napeljavo, kakšno moč infrardeče grelne plošče potrebujem v določenem prostoru, kakšen izgled si želim, kam jo lahko zmontiram za optimalno učinkovitost in varno uporabo? Odgovore na vsa vaša vprašanja dobite pri nas.


ogrevanje z ir paneli


Ogrevanje z IR paneli – od začetka do konca (od prvega vprašanja do montaže)

Ko smo se že odločili, da bomo svoj dom ogrevali z infrardečimi grelnimi ploščami, se vprašamo tudi kje jih lahko kupimo po ugodni ceni, kakšne plošče potrebujemo da bomo svoj dom prijetno in dovolj ogreli, kdo nam jih bo pripeljal ter kam in kako jih bomo zmontirali. Pri nas imamo rešitve, zato vam svetujemo, da nas kontaktirate. Prvi korak je lahko ta, da nam pošljete povpraševanje. Zaželen je tloris posameznega prostora ter čimbolj podrobne informacije glede izolacije objekta. Če bomo potrebovali za izdelavo ponudbe več informacij kot ste nam jih posredovali, vas bomo kontaktirali, zato potrebujemo vaš elektronski naslov ali telefonsko številko. Nato vam pošljemo informativno ponudbo oziroma predračun, kjer bomo tudi dopisali katera moč infrardeče grelne plošče naj gre v posamezen prostor. Svetovali vam bomo tudi glede izbire in števila termostatov.


KONTAKTIRAJTE PODJETJE IR paneli


IR paneli – način plačila, dostava in montaža

Po prejemu naše ponudbe za ogrevanje z ir paneli se odločite za način plačila. Sprejmemo gotovinsko plačilo, plačilo po povzetju in plačilo po predračunu. Če želite plačilo na obroke, svetujemo, da se obrnete na vašo banko in se pozanimate glede obročnega odplačevanja ali morebitnega kredita. Dostava naših izdelkov Sundirect je brezplačna in izvršena preko našega pogodbenega partnerja kurirske službe GLS, ali direktno z naše strani. Če bi želeli izdelke prevzeti osebno na našem naslovu, se lahko dogovorimo tudi tako, vendar po predhodnem dogovoru za termin prevzema.

Montaža ir panelov Sundirect je zelo enostavna, zato je enostavno ni v naši ponudbi. Stranke jih večinoma zmontirajo kar same, ali pa najamejo lokalnega električarja, kar privede do ugodnejše montaže, kot če bi jo izvedli mi več sto kilometrov stran. Vse kar je potrebno za montažo infrardečih grelnih plošč Sundirect prejmete že v paketu skupaj z naročenim izdelkom. Le za vrtalnik morate poskrbeti sami ali vaš izvajalec montaže.