Pošlji povpraševanje

Izdelava tiskanih vezij po meriizdelava tiskanih vezij cenik

Podjetje INTEC TIV slovi kot največji slovenski proizvajalec tiskanega vezja. Izdelava tiskanih vezij sloni na desetletjih izkušenj, lastnem znanju in razvoju tehnološko dovršene proizvodne linije. To predstavlja temelj izdelovanja najzahtevnejših (HDI - High Density Interconnect) prototipnih tiskanih vezij. Izdelava tiskanih vezij obsega enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja (do 24 slojev), Flex in Rigid-Flex. Na željo strank uporabimo pri izdelavi tudi posebne materiale, kot so ALU in Cu sredica, Teflon, visokofrekvenčni Rogers in druge.

V sodelovanju s podjetjem ProPlace d.o.o. nudimo kupcem popoln izdelek elektronskih komponent od načrtovanja in izdelave tiskanih vezij do namestitve elementov in elektronske asemblaže, skupaj s programiranjem in testiranjem.

Izdelava tiskanih vezij - cenik priča o ugodnih cenah

Vas zanimajo tiskana vezja in koliko stanejo? Izdelava tiskanih vezij je pri nas zelo ugodna, cenik vas bo zagotovo prepričal o tem. Cenik za izdelavo tiskanih vezij lahko dobite na našem sedežu. V njem so sicer navedene le okvirne cene, saj je končna cena izdelave tiskanih vezij odvisna predvsem od vaših želja. Cenik vam lahko tudi posredujemo po elektronski pošti.

Izdelava tiskanih vezij - postopekizdelava tiskanih vezij

Izdelava tiskanih vezij se začne z načrtom električnega vezja, ki ga lahko narišemo ročno ali pa računalniško. Pri slednjem je potrebno izbrati ustrezen program za tiskana vezja, saj ima vsak program drugačen sistem risanja. Ko je načrt zaključen, lahko prenesemo sliko na ploščico. Na voljo sta dva postopka: foto postopek in prenos tonerja (z laminatorjem). Nato sledijo postopki, kot so osvetljevanje (v primeru, da izberemo foto postopek), razvijanje, jedkanje in vrtanje tiskanih vezij. Ko imamo izvrtane vse luknje in obrezane odvečne površine, se lahko lotimo postavljanja elementov na vezje in spajkanja. Na koncu sledi še električno testiranje - E-test z adapterji ali brez.

Hitra, enostavna in zanesljiva izdelava tiskanega vezja, ki jo dopolnjuje tudi ugodna cena. Obiščite nas.

Stiskanje večslojnih tiskanih vezij: www.intectiv.si/stiskanje-vecslojnih-vezij

4 SLOJNO TISKANO VEZJE

VEČ O TISKANIH VEZJIH