Pošlji povpraševanje

Izdelava tiskanega vezja in kje vse se uporablja tiskano vezje

Izdelava tiskanega vezja pravzaprav združuje različne procese oziroma faze. Zahtevnost postopka in oprema, ki jo zahteva izdelava tiskanega vezja, sta sicer odvisni tudi od tega, za kakšno tiskano vezje gre. Kadar so to večslojna prototipna tiskana vezja, mora izdelava tiskanega vezja vključevati tudi stiskanje oziroma spajanje vmesnih plasti, poleg tega pa mora biti poskrbljeno za ustrezno izolacijo med dvema vmesnima plastema. Tako mora biti standardna oprema dopolnjena tudi z vakuumsko stiskalnico.


Tiskano vezje primerno za praktično vse sodobne elektronske sestavne dele


Z gotovostjo je mogoče trditi, da so postala tiskana vezja v sodobnem svetu nepogrešljiva in da so praktično povsem izpodrinila druga elektronska vezja. Izdelava tiskanega vezja je tako močno povezana s funkcioniranjem najrazličnejših naprav. V medicini je denimo tiskano vezje potrebno za naprave z visokoenergijskimi fotoni, ki so namenjene zgodnjemu odkrivanju raka. Nepogrešljivo je tudi v energetiki, na primer pri bipolarni plošči za pretvorbo energije iz električne v kemično. Seveda pa nas tiskano vezje obdaja tudi v našem vsakodnevnem življenju (avtomobili, telefoni, električni števci ipd.), četudi se večina ljudi tega sploh ne zaveda - kljub temu pa brez njega naša realnost vsekakor ne bi bila enaka.


Tehnološko dovršena izdelava tiskanega vezja


V podjetju INTEC TIV smo razvili tehnološko dovršeno proizvodno linijo za prototipna tiskana vezja, od osnovnih do najzahtevnejših, za katera smo specializirani. Izdelujemo enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja. Kranj je sedež našega podjetja, podružnico, ki se danes imenuje INTEC TIV Deutschland GmbH, pa smo leta 1985 ustanovili tudi v Nemčiji. Izdelava tiskanega vezja poteka z upoštevanjem najvišjih kakovostnih standardov in z namenjanjem posebne pozornosti zaščiti okolja.


INTEC TIV, podjetje, specializirano za najzahtevnejša tiskana vezja - Kranj, Ljubljanska cesta 24

O 6 SLOJNIH TISKANIH VEZJIH

VEČ O PODJETJU INTEC TIV

tiskana vezja KranjIzdelava tiskanega vezja