Dvižni mehanizmi in dvižne naprave: dvigala, električni dvižni vitel itd.

Dvižni mehanizmi predstavljajo nepogrešljiv element v različnih panogah industrije. Za učinkovito in kakovostno opravljeno delo pa je izrednega pomena, da so dvižni mehanizmi in dvižne naprave kvalitetne, zanesljive in da imajo dolgo življenjsko dobo. Dvižna dvigala pripomorejo k lažjemu in varnemu opravljanju dela v delovnem procesu. Prav zato je pomembno, da so dvižni mehanizmi za dvigala in ostale naprave izdelani v skladu z določenimi standardi in zahtevami. Podjetje Indenna dvigala d. o. o. je eden najbolj priznanih dobaviteljev industrijskih dvigal tako na slovenskem kot tudi tujem trgu. Tržišče nas lahko prepozna po zastopstvih priznanih proizvajalcev na področju industrijskih dvigal ter dvižnih komponent. Dvižni vitel, ki je lahko električen ali ročni, različna dvigala, ki so opremljena s kakovostnimi dvižnimi mehanizmi in ostala oprema za industrijo - to je naše področje.

STROKOVNA VGRADNJA KONZOLNEGA DVIŽNEGA DVIGALA


Ponudba in storitve

Ponujamo vam dobavo, montažo in testiranje kompletnih mostnih ter ostalih vrst industrijskih dvigal s pripadajočo konstrukcijo za proge. Dobava dvižnih komponent za vse tipe industrijskih dvigal vključuje projektiranje in vso delavniško dokumentacijo. Prav tako lahko poskrbimo za demontažo stare in montažo nove opreme na isti ali novi lokaciji, modernizacijo obstoječe opreme in servis dvižne opreme. Vse informacije o dvižnih mehanizmih in dvižnih vitlih ter ostalih napravah lahko dobite na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje.

dvižna naprava: dvižni vitel


Dvižni vitel - osnovni del dvigala

Pri nas lahko dobite vso opremo za dvigala, tudi vitel, ki je osnovi del dvigala. Na izbiro imamo vitla ali granike. Električni dvižni vitelse lahko upravlja daljinsko, obstajajo pa tudi vitli za ročno manipulacijo. Pri izbiri dvižnega vitla imejte v mislih, da je nova oprema lažja kot stara, zato obstaja možnost povečanja nosilnosti dvigala.

dvižni mehanizmi: dvižna dvigala