cena mostovnih dvigal

Mostno dvigalo, oprema za vse vrste mostovnih dvigal in servis

Mostno dvigalo je dvigalo, ki je nepogrešljiv element mnogih panog v industriji, od steklarstva, orodjarstva, gradbeništva, proizvodnje procesne opreme, pa vse do proizvodnje vozil, električne energije ter kovinsko predelovalne industrije. Navadno se uporablja predvsem za proizvodnjo in vzdrževanje na nedostopnih mestih in tistih mestih, kjer ni dovolj prostora, da bi delo na napravah potekalo popolnoma varno. Podjetje Indenna dvigala d. o. o. je priznan dobavitelj industrijskih dvigal na slovenskem in tujem trgu. Tržišče nas pozna po zastopstvih priznanih proizvajalcev na področju industrijskih dvigal ter dvižnih komponent. Mostna dvigala so lahko v enonosilčni, dvonosilčni ali viseči izvedbi. Poleg kakovostnih mostnih dvigal vam je pri nas na voljo tudi vsa oprema za mostno dvigalo, ponujamo pa tudi strokoven servis dvigal. Ukvarjamo se izključno z dvižno tehniko ter na podlagi več kot 1800 predanih industrijskih dvigal lahko trdimo, da smo dosegli visoko specializacijo. Vas zanima cena mostnega dvigala? Pošljite nam povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno!

servis in oprema mostnih dvigal


Ponudba mostnih dvigal

Mostovna dvigala posebne izvedbe so praviloma integrirana v proizvodni proces. Zato so pogosto poimenovana kot procesna ali tehnološka dvigala. Gre za dvigalo, ki ima visoko stopnjo avtomatizacije (krmiljenje dvigala preko procesorja in namenskega programja), omogoča delo v izmenah (tudi 24 ur na dan), prevzem bremena je samodejen, in sicer z elektromagnetom ali pnevmatičnimi prijemali. Ponuja zelo visoko zanesljivost obratovanja, za dovod električne energije za prijem bremena pa se uporabljajo vzmeteni kabelski bobni. V naši ponudbi lahko najdete mostovna dvigala enonosilčne standardne izvedbe, mostna dvigala dvonosilčne standardne izvedbe in viseče mostno dvigalo ter vso opremo za mostovno dvigalo. V naši ponudbi pa so tudi ročna mostna dvigala, ki so namenjena za občasna dela pri servisiranju malih hidrocentral MHE, črpališč, trafo postaj in kompresorskih postaj. Ročna dvigala dobavljamo kot ročna dvigala nosilnosti do 30.000 kg, kjer so vsi premiki in dvigi izvajajo preko motovil.

VSA OPREMA ZA MOSTNA DVIGALA


Vzdrževanje mostnih dvigal

Svojim strankam ponujamo tudi zanesljiv in hiter servis mostnih dvigal. Lastna servisna služba lahko vzdržuje dvigala poleg proizvajalca SWF Krantechnik tudi opremo drugih dobaviteljev/znamk.