Radijsko upravljanje z dvigalom: daljinsko upravljanje z radio komando!

Radijsko upravljanje za krmljenje dvigal in strojev na daljavo predstavlja dobro in racionalno rešitev vaših težav pri upravljanju dvigala z dvema vitloma, če upravljanje dvigala iz kabine želite nadomestiti z upravljanjem s tal ali v primeru, ko je potrebno poskrbeti, da se viseča tastatura na mostnem dvigalu ne poškoduje. Radijsko daljinsko upravljanje z dvigalom z radio komando je prav tako primerno takrat, ko se mora upravljalec dvigala izogniti bremenu in delati v dvigalu z varne razdalje. V podjetju Indenna dvigala d. o. o. zastopamo priznane proizvajalce na področju industrijskih dvigal in dvižnih komponent. Naša dvigala pa so lahko opremljena tudi z dodatno opremo, kot je daljinska radio komanda. Upravljanje z dvigali bo s pomočjo daljinskega upravljanje lažje in enostavnejše. Vedno imamo na zalogi radijska upravljanja priznanih proizvajalcev: TELECRANE ter HBC.

radijsko daljinsko upravljanje z dvigali


Radijsko daljinsko upravljanje olajša delo z dvigalom

Z vgradnjo radijskega daljinskega upravljanja želimo nadomestiti visečo tastaturo oziroma tipkovnico ali delovno mesto v kabini. Radijsko upravljanje poteka s pomočjo zmogljive daljinske radio komande, ki je enostavna za uporabo. Upravljanje dvigala lahko poteka preko radijskega ali fiksnega daljinca. Radio komande za upravljanje z dvigali Telecrane delujejo na navadne baterije 4 X AA.

ELEKTRIČNI VERIŽNI VITEL Z RADIO KOMANDO


Kaj vam še ponujamo?

Poleg kakovostne dodatne opreme za dvigala, kot je na primer radijsko upravljanje, vam ponujamo dobavo, montažo in testiranje kompletih mostnih in ostalih vrst industrijskih dvigal s pripadajočo konstrukcijo za proge. Dobava dvižnih komponent za vse tipe industrijskih dvigal vključuje vso dokumentacijo. Poleg tega pa lahko za vas opravimo tudi modernizacijo obstoječe opreme in servis dvižne opreme. Več informacij o radijskemu upravljanju z dvigali si lahko preberete na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi pdf datoteke radio komand in katalog Telecrane radio komanda.

Radijsko upravljanje z radio komando