Konzolno dvigalo: stebrno ali stensko dvigalo po konkurenčni ceni!

Konzolno dvigalo je delovni pripomoček za racionalno in učinkovito izrabo lokalnega delovnega mesta. Namenjeno je prenosu bremen v vseh vrstah industrijske proizvodnje, pri montažnih delih in v obrtnih delavnicah. Konzolno dvigalo je lahko stensko ali stebrno, sestavljeno pa je iz serijskih elementov, ki ponujajo ekonomično in učinkovito gradnjo. Konzolno dvigalo je opremljeno vitlom, ki je lahko verižni ali vrtni. V podjetju Indenna dvigala d. o. o. se ukvarjamo s prodajo vseh vrst industrijskih dvigal, med drugim so vam na voljo tudi stebrna in stenska konzolna dvigala. Cena naših storitev in produktov je konkurenčna in ugodna. Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da boste dobili kakovostno konzolno dvigalo.Načrt konzolnega dvigala prepustite nam!

cena za stensko konzolno dvigalo


Konzolna dvigala v različnih izvedbah

Konzolna dvigala prestavljajo izredno praktično rešitev, ki nam omogoča, da na določenem delavnem mestu, poskrbimo za varno in hitro dvigovanje ter prenašanje bremen. Konzolna dvigala so na voljo v različnih izvedbah: klasična prostostoječa oziroma in stenska konzolna dvigala, ki se montirajo na steber hale ali direktno v steno. Stenska in stebrna konzolna dvigala imajo različno nosilnost, dolžino roke oziroma konzole, različen kot vrtenja in dvižne višine. Prav zaradi tega in načrtov konzolnih dvigal, se lahko popolnoma prilagodijo specifičnim zahtevam v delovnem procesu. Vitel, ki je sestavni del konzolnega dvigala, je lahko na potiskanje ali pa je voden z motornim pogonom. Tudi sukanje konzole je lahko ročno ali z motornim pogonom. Upravljanje konzolnega dvigala je lahko preko visečega tabloja ali radijsko upravljanje.


Opcije konzolnih dvigal

  • nosilnost: 0,125 t ÷ 6,3 t
  • doseg konzole: 2 ÷ 10 m
  • višina dviga: 2 ÷ 6 m oziroma po meri
  • dvižna hitrost: 4/1 oz. 8/2 m/min
  • napajanje vitla: s kabelsko vleko

Vgradnja konzolnega dvigala je mogoča kot sidranje na armirani betonski pod ali na betonski temelj ali kot pritrditev na jekleni ali betonski steber oziroma na steno hale. Če bi želeli imeti ponudbo s ceno o konzolnih dvigalih, nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca.

Konzolno dvigalo