Masivne lesene hiše nordijske arhitekture z ugodnim cenikom


Lesene hišeSi tudi vi želite masivne lesene hiše, vrhunske kvalitete in to z ugodnim cenikom? Prišli ste na pravi naslov! V podjetju Honka vam s ponosom predstavljamo masivne lesene hiše, s pridihom nordijske arhitekture. Življenje v masivnih lesenih hišah je nadvse udobno in zdravo, cene masivnih lesenih hiš v ceniku pa so ugodne. Les je trden in zanesljiv material za gradnjo ter dobro ohranja svoje lastnosti. Čas, ki ga gradnja masivne lesene hiše zahteva je neprimerljivo krajši kot je čas potreben za gradnjo zidane hiše, zraven tega pa je manjša tudi površina gradbišča. Masivna lesena hiša lahko pohvali tudi z večjo prostornostjo, saj les zavzema manj prostora kot opečna gradnja. Pri enakih zunanjih merah se lahko lesena hiša postavi kar z 10% več prostora.

CENIK MASIVNIH LESENIH HIŠ

Dolga življenjska doba masivne lesene hiše


Ker je les naraven material, ki diha je obenem nadvse primeren za bivanje v hiši. Pred izgradnjo masivne lesene hiše z ugodnim cenikom bomo les kakovostno obdelali in ga zaščitili pred vlago in različnimi lesnimi škodljivi, kar bo povečalo življenjsko dobo masivne lesene hiše, njen cenik pa bo kljub temu ostal ugoden.


Cenik z ugodnimi cenami masivnih lesenih hiš si lahko ogledate tudi na naši spletni strani


Lesene masivne hišeOglejte si našo spletno stran in se prepričajte o veliki izbiri masivnih lesenih hiš z ugodnim cenikom, ki vam jih ponujamo. Odločite se lahko za tradicionalne ali moderne lesene hiše, izdelamo pa tudi kvalitetne lesene masivne hiše brunarice in vikend lesene hiše, v katerih bo bivanje udobno in prijetno. O ceniku masivnih lesenih hiš se lahko pozanimate tudi po telefonu ali po e-pošti, kjer nam lahko zastavite tudi ostala vprašanja, si se vam še zastavljajo, mi pa vam bomo nanje hitro in natančno odgovorili.