Lesene montažne hiše s skandinavskim pridihom

Lesene montažne hiše Honka so lepe in udobne, prežema pa jih veličastnost skandinavskega stila. Za te čudovite lesene montažne hiše na ključ je značilno:

  • minimalizem, ki poudarja eleganco in umirjeno razkošje,
  • uporaba naravnega materiala, lesa, ki diha in se popolnoma zlije z okolico,
  • čiste in neposredne linije,
  • presenetljivo ugoden cenik lesenih montažnih hiš,
  • lesene montažne hiše Honka vključujejo preproste poudarke,
  • predvsem pa te čudovite in poceni lesene montažne hiše v ospredje postavljajo udobje, od katerega se je težko ločiti.

Lesene montažne hiše Honka

Blagovna znamka Honka pomeni zdrave lesene montažne hiše s pridihom nordijske narave. Narejene so iz kvalitetnega finskega bora, ki svojo moč in stabilnost doseže s počasno in enakomerno rastjo. Lesene montažne hiše so bile razvite in oblikovane v finskem okolju, iz katerega so vzele kvaliteto in udobje naravnega materiala, ki ga je tam na pretek, ter elemente svetovno znanega skandinavskega stila. Vse to smo prenesli v drugo okolje, a tako, da smo ohranili prvotno privlačnost stila in udobje, cenik lesene montažne hiše pa smo znižali, kot je bilo mogoče, ter naredili te čudovite poceni lesene montažne hiše dostopne za vse.

Naš izbor se je z leti izpopolnjeval in širil. Danes ponujamo bivalne lesene montažne hiše po nizki ceni v več slogih ter nepozabne montažne vikend hiše. Zgradili smo že več kot 85 000 hiš po svetu, tako da lahko pri njih iščete navdiha, v splošnem pa nudimo montažo lesene hiše:

  • v sodobnem stilu,
  • tradicionalne lesene montažne hiše ter
  • počitniške lesene montažne hiše.

Cenik za vse je dostopen in ugoden, ostale skupne lastnosti lesenih montažnih hiš Honka pa so funkcionalnost, trajnost, zanesljivost in enostavnost.

lesene montažne hiše cenikLesene montažne hiše

MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ

Lesene montažne hiše - cenik in dodatne informacije

Lesene montažne hiše - cenik in dodatne informacije so na voljo na naši spletni strani ali v podjetju. Vabimo vas, da si ogledate našo internetno stran, kjer najdete veliko slik lesenih montažnih hiš, ki smo jih v preteklosti zgradili. Prepričani smo, da vam bodo, v kolikor še nimate točne vizije svoje sanjske hiše, služile za navdih.