Masivne lesene hiše - cenik in izbira

Masivne lesene hiše cenikCenik masivne lesene hiše Honka je ugodnejši, kot si predstavljate, še posebej če imamo v mislih, da izbirate svoj nov dom, ki vam bo služil vse življenje. Izbira pa je v nasprotju s cenikom masivne lesene hiše velika. Na voljo je nekaj osnovnih smernic - izberete lahko sodobno masivno leseno hišo, tradicionalno leseno masivno hišo, brunarico ali počitniško leseno masivno hišo cena je odvisna tudi od sloga, za posebne želje pa stil popolnoma prilagodimo vašim željam. Lesene masivne hiše ali brunarice so primerne za stanovanjske objekte v urbanem in podeželskem okolju, pa tudi za hotelske nastanitve, savne in druge zgradbe.

Kaj vpliva na cenik masivne lesene hiše Honka

Kot rečeno, je cenik masivne lesene hiše Honka ugoden, kljub temu pa nanj vpliva več faktorjev:

  • cena masivne lesene hiše je v prvi vrsti odvisna od velikosti. Ponujamo različne možnosti bivalnih površin za masivne lesene hiše, cenik pa se višja s kvadraturo,
  • cenik masivne lesene hiše Honka je odvisen tudi od stila - enostavnejša lesena masivna hiša brunarica bo (najverjetneje, a odvisno od vaših želj) cenejša od cenika masivne lesene hiše za sodoben dizajn,
  • cenik masivne lesene hiše pa se viša tudi s strankinimi željami in prilagoditvami - na vašo željo vam namreč lahko izdelamo tudi hišo glede na vašo lastno vizijo.

    ZAKAJ IZBRATI LESENO HIŠO?

Zakaj izbrati lesene masivne hiše ali brunarice

lesene masivne hiše brunariceLesene masivne hiše ali brunarice vas gotovo ne bodo razočarale. Ponujajo neprekosljivo udobje naravnega materiala, ki je energetsko učinkovit ter vam pomaga prihraniti pri stroških (tudi s tega vidika postane cenik masivne lesene hiše še ugodnejši). Lesene masivne hiše ali brunarice odlično reagirajo na okolje in so izjemno dobro izolirane. Pomeni, da vam bo poleti v leseni masivni hiši ali brunarici prijetno hladno, pozimi pa bodo zadrževale toploto, tako da jih je potrebno manj dogrevati kot druge objekte. Lesene masivne hiše ali brunarice tudi uravnavajo vlažnost v zraku - če je v okolici preveč vlage, jo sprejemajo, če je zrak suh, pa vlago oddajajo. Masivna lesena hiša tako nudi neprekosljivo udobje v vseh pogojih. Več informacij dobite tukaj: https://www.vsi.si/honka.