Dostava hrane na dom Halo Alo | Razvoz pic - Novo mesto z okolico

Dostava hrane na dom je učinkovit način za potešitev lakote. Še posebej priročna je dostava na dom v primeru, da nimamo časa sami skuhati obroka ali pa si želimo prihraniti čas in se posvetiti drugim stvarem. Če smo lačni, nam časa danes ni treba več namenjati kuhanju, saj do okusnega kosila ali večerje lahko pridemo zgolj z enim klicem. Dostava nam na dom pripelje obrok, ki si ga sami zaželimo, nanjo pa se lahko zanesemo tudi takrat, ko doma nimamo vseh sestavin za pripravo želenega obroka.

Halo Alo Novo mesto je pizzerija, ki vam poleg izvrstnih pic nudi tudi mesne, vegetarijanske in morske jedi, solate, priloge ter brezalkoholne in alkoholne pijače. Odprti smo vse dni v tednu, tudi ob praznikih. Zadnje naročilo sprejmemo do pol ure pred iztekom delovnega časa. Razvoz hrane poteka na območju Novega mesta, kjer je dostava brezplačna, izven tega območja vam za potne stroške zaračunamo 2 evra. Dostava v povprečju traja med pol ure in eno uro.

Dostava na dom
Razvoz hrane - dostava pic na dom prihrani čas

Dostava hrane na dom je dober primer, kako poskrbeti za svoje potrebe, obenem pa prihraniti čas za druge opravke. Če na primer pripravljamo zabavo ob rojstnem dnevu ali želimo proslaviti kakšen drug vesel dogodek, pa ne bi radi zapravili več ur ali celo več dni za pripravo zadostne količine hrane za vse goste, nam bo razvoz hrane v veliko pomoč. S pomočjo dostave bo hrane vedno dovolj, gostje pa zagotovo siti in zadovoljni. Tudi če bi hrane kljub vsemu zmanjkalo, je dostava še vedno na voljo, slasten obrok pa v manj kot eni uri že na vaši mizi. Možnosti je nešteto in vse se da opraviti le z enim klicem.

Za vaša naročila smo v pizzeriji Halo Alo dosegljivi na telefonskih številkah 07/33-80-415 ali 031-437-35. Svoje naročilo pa lahko oddate tudi na spletnem portalu lakomlacen.si. Sami se prepričajte, da je naša dostava izvrstnih pic hitra in zanesljiva. Preizkusite lahko tudi našo ostalo ponudbo in posebne ugodnosti. Ne bo vam žal!

Halo Alo | Dostava hrane Novo mesto, razvoz hrane, dostava pic na dom - povezave do naše spletne strani: