Razvoz hrane na dom v Novem mestu | Dostava okusnih jedi - pizze in še večRazvoz hrane

Dostava hrane na dom se zadnje čase vse bolj uveljavlja, saj nam zaradi hitrega načina življenja in dolgih delovnih urnikov enostavno zmanjkuje časa, da bi si hrano pripravljali sami. Pizzerija Halo Alo vam bo zato z veseljem priskočila na pomoč.

Del naše gostinske ponudbe je tudi hiter in zanesljiv razvoz hrane na dom. Hrano in pijačo dostavljamo po celotnem območju Novega mesta - razvoz hrane bo za vas v tem primeru brezplačen. V naši ponudbi so okusne in raznovrstne pizze, hamburgerji, ocvrti siri, zrezki in ostala hitra hrana. Jedi lahko naročite kadarkoli od ponedeljka do sobote med 9. in 22. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 12. in 22. uro na telefonskih številkah 07/33-80-415 in 031-437-350. Naročila sprejemamo tudi prek portala lakomlacen.si. Zadnje naročilo sprejmemo pol ure pred iztekom delovnega časa. Razvoz jedi se opravi samo v primeru, ko je minimalna vrednost naročila večja od 5 evrov.


Dostava pice na dom - okusne, velike in poceni pizze

Pizze oziroma pice so zagotovo najbolj priljubljena hrana današnje mladine in kot take so nepogrešljiv spremljevalec zabav. Tudi starejši si jih tu in tam radi privoščijo. Naše pice so izvrstne in tako raznovrstne, da zadostijo vsakemu okusu. Med drugim imamo na voljo margerito, halo alo pico, pa kmečko in vegetarijansko. Obrok lahko še oplemenitite z različnimi dodatki, kot so jajca, kisla smetana in številne omake. Meni si lahko skupaj s cenikom ogledate na naši spletni strani. Pokličite nas in poskrbeli bomo, da boste zadovoljni tako z okusom naših jedi kot tudi z dostavo pice na dom.

Ne pozabite na našo posebno ponudbo in ugodnosti. V ponudbi 'Vzameš 5, plačaš 4' boste deležni brezplačne pizze. To vam bo zagotovo prišlo prav, kadar boste pripravljali zabavo ali ko boste nepričakovano dobili več obiskov hkrati. Dostava pizze še nikoli ni bila tako preprosta - le en telefonski klic in hrana je že na poti na vaš dom.

Halo Alo | Razvoz hrane Novo mesto, dostava hrane Novo mesto, dostava pizze, pice na dom - povezave do naše spletne strani: