Hitra in zanesljiva dostava hrane in pijače - Novo mesto

Zaradi hitrega načina življenja in dolgih delovnih urnikov dandanes enostavno zmanjkuje časa, da bi si hrano pripravili sami. Zato je danes tudi vse več restavracij in ponudnikov dostave hrane na dom. Na takšen način prihranimo veliko dragocenega časa, saj nam ni potrebno 'zapravljati' časa za dolgotrajno pripravo hrane. Halo Alo pica v Novem mestu vam poleg izvrstne hrane zagotavlja hitro in zanesljivo dostavo pic na dom. Na meniju ni samo pica, ampak tudi ostala hitra hrana, na primer hamburgerji, pleskavice, zrezki in ocvrti sir. Del ponudbe pa je tudi brezalkoholna in alkoholna pijača. Cenik hrane in pijače je na voljo na naši spletni strani, za naročilo na dom pa nas lahko pokličete na telefonski številki 07/33-80-415 ali 031-437-350. Svoje naročilo pa lahko oddate tudi na spletnem portalu lakomlacen.si. Dostava hrane in pijače je za območje Novega mesta brezplačna, za dostavo izven mesta pa boste odšteli dodatna 2 evra.

Dostava pice
Zadnja dostava hrane in pijače do pol ure pred iztekom delovnega časa

Naša hrana je izvrstna, profesionalno pripravljena in ostane topla, tudi ko jo dostavimo stranki. Sicer pa, le kdo bi si želel ohlajeno in neokusno kosilo ali večerjo? Halo Alo Novo mesto vam dostavo - hrano na dom zagotavlja vsak dan od ponedeljka do sobote od 9. do 22. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 12. do 22. ure. Dostava na dom je možna že, če vrednost naročila presega 5 evrov. Čas dostave hrane in pijače traja nekje med 30 in 60 minutami. Zadnja naročila za dostavo hrane in pijače na dom sprejmemo pol ure pred iztekom našega delovnega časa.


Razvoz hrane in pijače na dom je izjemno pomemben del vsakdanjika sodobnega človeka. Zaradi hitrega načina življenja se bo po oceni agrarnih ekonomistov potreba po dostavi hrane na dom le še povečevala.

Halo Alo | Dostava hrane Novo mesto, pica na dom, dostava pijače - povezave do naše spletne strani: