Izdelki iz lesa prinašajo občutek topline in domačnosti


Danes je iz lesa izdelanih toliko stvari, da smo vedno znova presenečeni nad uporabnostjo le-tega. Med izdelki iz lesa se ne nahaja samo lesena embalaža, kot so leseni zaboji in palete, temveč so na voljo tudi leseni obeski za ključe, leseni pokali, leseni magnetki ter lesene medalje. Les je lep, prijazen do našega zdravja, in na srečo ga je še vedno moč najti povsod okoli nas. Lesa za obdelavo je v Sloveniji več kot dovolj - kar 60% površine Slovenije prekrito z gozdovi, vendar se z izdelavo izdelkov iz lesa ukvarja zelo malo ustvarjalcev, ki ponovno odkrivajo možnosti, ki jih les kot material ponuja.
Med njimi je tudi podjetje Graverko. V prodajnem programu boste našli naslednje izdelke iz lesa: 3D sestavljanke, nakit, novoletne okraske ter darilni program, kjer se med drugim nahaja tudi lesena embalaža za vino. Pri proizvodnji izdelkov iz lesa posebno skrb namenjamo kvaliteti lesa, s čimer proizvodom zagotavljamo lepoto, trajnost in uporabnost. Uporabljamo različne vrste lesa in številne izdelke iz lesa naredimo tudi po želji naročnika. Kot dodatno storitev nudimo lasersko graviranje in razrez različnih nekovinskih materialov.


Unikatni izdelki iz lesa po vaši meri


Z našimi čudovitimi in unikatnimi lesenimi izdelki boste vedno prijetno presenetili svoje prijatelje ali sorodnike. Pa naj bo to lesena embalaža, leseni obeski za ključe, leseni pokali, lesene medalje ali leseni magnetki. Naši izdelki iz lesa združujejo klasično lepoto lesa kot naravnega materiala in sodobne smernice v oblikovanju najrazličnejših izdelkov.

Leseni obeski za ključe so na voljo v različnih oblikah, ki se kasneje gravirajo, lahko pa obliko obeska za ključe v celoti prilagodimo vašim potrebam. Leseni pokali in lesene medalje bodo naredili prav poseben vtis na športnih ali kakšnih drugih tekmovanjih. Simpatično majhno darilo ali spominek s potovanja pa predstavljajo leseni magnetki. Uporabljamo jih lahko na vseh kovinskih površinah, najpogosteje na hladilniku.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo in izberite izdelek iz lesa po svojem okusu. Vabljeni.

graviranje na lesleseni izdelki