Lesen nakit in unikatni izdelki iz lesa

Lesen nakit je zadnjih nekaj let postal izredno moderen, saj se les kot material za različne izdelke vrača tudi v modo. Leseni uhani, ogrlice in prstani so priljubljeni pri vrhunskih modnih oblikovalcih in modnih navdušencih po vsem svetu. Unikatni izdelki iz lesa odražajo jasen trend vračanja k naravi in obenem zavedanje, da moramo nanjo paziti. V Sloveniji ima izdelava lesenih izdelkov dolgo tradicijo, saj je Slovenija izrazito pogozdena in je les ne samo kakovosten, ampak tudi pri roki. Lesen nakit, kot so na primer leseni uhani, se ujemajo tako z elegantnimi oblačili za večerjo, poslovni sestanek ali pa lahkotnejše pohajkovanje s prijatelji. Nakit iz lesa odraža tudi vašo individualnost, saj je res nekaj posebnega.

Lesen nakit
Leseni uhani za vse priložnosti

V podjetju Graverko lesen nakit (nakit iz lesa) izdelujemo iz različnih vrst lesa, na primer iz orehovega, bukovega, topolovega, javorovega in mahagonijevega lesa. Unikatni izdelki iz lesa, kot so leseni uhani, se podajo k različnim stilom oblačenja in so primerni za različne priložnosti. Na voljo so vam viseči uhani ali pa preprosti 'gumbki'. Oboje lahko nosite kot vsakodnevni modni dodatek ali pa unikatni nakit za svečano priložnost. Lesen nakit bo brez dvoma požel mnogo občudovanja, tako kot tudi drugi unikatni izdelki iz lesa. Izdelava lesenih izdelkov vključuje tudi lesena darila, 3D sestavljanke, družabne igre, pokale in graviranje na les.

Unikatni izdelki iz lesaLesen nakit je lahko unikatno darilo

Leseni uhani in verižice so lahko izjemno darilo, ki ga bo vesela vsaka ženska. Nakit iz lesa je moderen in sledi najnovejšim modnim smernica, saj se vrača k naravnim materialom, ki so spet postali del modne industrije. Presenetite svoje najbližje z darilom, kot so unikatni izdelki iz lesa, ki jih izdelujemo v podjetju Graverko. Podarite jim nekaj posebnega in jim tako pokažite, da so tudi oni za vas nekaj posebnega. Ali pa z našimi izdelki obdarite sebe in si polepšajte dan. Lesen nakit je lep in prijazen do narave.