Graviranje na les - lasersko graviranje v les najboljša metoda


Graviranje na les oz. v les so mojstri nekoč opravljali ročno, danes pa to opravimo z računalniško vodenim (CNC) strojem. Izredno natančno lasersko graviranje v les je eden priljubljenih načinov za dodajanje osebne note lesenim izdelkom. Lasersko graviranje na les predstavlja najboljšo metodo označevanja z izjemno kakovostjo izpisa, ki trajno zaznamuje izdelek. Lasersko graviranje v les oz. na les ne zagotavlja samo najvišjo stopnjo natančnosti, ampak je tudi kakovostno in hitro ter se neomejeno prepušča domišljiji za oblikovanje najrazličnejših izdelkov.


Za lasersko graviranje na les so še posebej primerne trše vrste lesa, kot sta javor in hrast.


V podjetju Graverko laserski razrez in graviranje na les uporabljamo za izdelavo lesenih izdelkov, kot so 3D sestavljanke, nakit, darilni program in novoletni okraski. Graviranje na les vključuje logotipe in napise po vaši želji.

graviranje na leslaserski razrez in graviranje na les


Laserski razrez - hitra, kakovostna, natančna in ekonomična izvedba


Laserski razrez različnih nekovinskih materialov predstavlja napreden tehnološki postopek, ki dandanes poteka s pomočjo sodobnih strojev za razrez in omogoča visoko kakovost izdelkov, hkrati pa izjemno poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. Bistvena prednost, ki jo prinaša laserski razrez, je kakovostna, natančna, hitra, ekonomična in cenovno ugodna izvedba.

Da je laserski razrez kar najbolj kakovosten in natančen, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimeter. Avtomatiziran proces laserskega razreza poskrbi za manjšo količino odpadnega materiala, predvsem pa ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje.

Iščete unikatno darilo za vaše najbližje? Ženskam lahko podarite lesene uhane ali ogrlico, moške bo navdušila lesena embalaža za vino ali pa leseni obeski za ključe, otroci pa bo razveselila lesena 3D sestavljanka. Obiščite nas in preverite našo bogato ponudbo lesenih izdelkov. Vabljeni.

Za več informacij obiščite našo spletno stran: https://www.vsi.si/graverko