Tuš kadi - na kaj moramo biti pozorni pri nakupu kopalniške tuš kadi?

kopalniške tuš kadiTuš kadi so osnova vsake kopalnice, zato moramo izbrati primerno kad za kopalnico, ki nam bo ustrezala, hkrati pa se bo čudovito ujela z opremljenostjo prostora. Danes so nam na tržišču na voljo različne kadi - odločimo se namreč lahko za kopalno kad, pri katerih lahko izbiramo med več slogi in načini postavitve, kad s tuš kabino, pri kateri lahko združimo tako kopanje, kot tudi običajno tuširanje, ob koncu napornega dneva pa se prileže tudi masaža v masažni kadi, v kateri nam je sprostitev zagotovljena. Če v kopalnici nimamo veliko prostora, je bolje, da se odločimo samo za tuš kabino ali za kad in tako razpolagamo s prostorom, ki nam je na voljo. Kopalniške tuš kadi so običajno pravokotnih oblik, vendar pa se med seboj razlikujejo po materialih, iz katerih so izdelane in po obliki. Na voljo so klasične visoke tuš kadi, kot tudi bolj sodobne oblike tuš kadi.

Kopalniške tuš kadi in njihov nakup

tuš kadiKopalniške tuš kadi nam omogočajo klasičen način tuširanja v tuš kabini, odločimo pa se lahko tudi za nakup kopalne kadi. Ker se lahko pojavijo težave pri odločanju o tem, ali bi raje izbrali kopalno kad ali tuš kad, se lahko odločimo za »nekaj vmes« in izberemo kopalno kad s tuš kabino. Če si želimo funkcionalne kopalnice, se lahko odločimo za sodobno kopalniško tuš kad, ki je na voljo v različnih oblikah, stilih in velikostih, hkrati pa ne zavzame ogromno prostora. Takšne kadi lahko popolnoma spremenijo videz naše kopalnice. Kljub temu pa moramo pred samim nakupom razmisliti tudi o tem, kakšna kad je najprimernejša izbira za celotno družino. Na podlagi tega se lahko odločimo tudi za moderne vgradne tuš kadi, ki bodo našo kopalnico spremenile v sodobno opremljen prostor, v katerem bo tuširanje pravi užitek.

Nakup kvalitetne tuš kadi po ugodni ceni

Tuš kadi, izdelane iz različnih kvalitetnih materialov, ki so na voljo po ugodni ceni, si lahko ogledate tudi v salonih podjetja Gramat gril. Zastopamo podjetji ARBLU in KOLPA, ki sta znani po proizvodnji kopalniške opreme visoke kvalitete in po cenah, ki so strankam dostopne. Pred nakupom tuš kadi se lahko posvetujete tudi z našimi izkušenimi in prijaznimi prodajalci, ki bodo svoje izkušnje z veseljem delili z vami in vam tako pomagali pri izbiri ustrezne kadi za vašo kopalnico. Nudimo vam več vrst kadi, tudi globoke tuš kadi, zaradi česar smo prepričani, da boste v naših salonih našli primerno opremo za vašo kopalnico. Vljudno vabljeni k ogledu!

ČE VAS ZANIMAJO TUDI PLOŠČICE ZA KOPALNICO, KLIKNITE TUKAJ