Dimenzije keramičnih ploščic - kdaj izbrati keramične ploščice 10×10?

Dimenzije keramičnih ploščic moramo premišljeno izbrati, zato moramo pred nakupom ploščic razmisliti o lastnih željah. Ponudba keramičnih ploščic na trgu je velika, zato lahko izbiramo med različnimi barvami, oblikami, načinu polaganja in seveda med različnimi dimenzijami keramičnih ploščic. Pri izbiri ploščic velja nenapisano pravilo, da so večje keramične ploščice primerne za nekoliko večje prostore, v katerih bodo zares prišle do izraza, če pa želimo velik prostor nekoliko zmanjšati, se lahko odločimo za izbiro ploščic manjših dimenzij, kot so keramične ploščice 10×10, ki so primerne za različne površine, izbiramo pa lahko tudi med različnimi barvami in tako estetsko dovršimo kopalnico. Med manjše ploščice sodijo tudi keramične ploščice 15×15.

Keramične ploščice 10×10 v prostoru

Keramične ploščice 10×10 pogosto srečujemo v kopalnicah. Z njimi lahko navidezno zmanjšamo velikost kopalnice, poleg tega pa lahko izbiramo med različnimi barvami in vzorci in jih tako popolnoma prilagodimo prostoru. Ploščice moramo uskladiti s pohištvom, zato ne smemo pretiravati s kombinacijami, razen če je naš cilj bolj drzen slog opremljenosti kopalnice. Dimenzije keramičnih ploščic lahko izberemo tudi s pomočjo strokovnjaka, ki ga povprašamo tudi o tem, v katerih primerih je najbolje izbrati keramične ploščice 10×10 in kdaj izbrati keramične ploščice 20×20.

keramične ploščice 10x10keramične ploščice dimenzije

Keramične ploščice - dimenzije in pomoč pri njihovi izbiri

O dimenzijah keramičnih ploščic lahko povprašate tudi v podjetju Gramat gril, v katerem vam bodo nasmejani prodajalci z veseljem svetovali o izberi primernih dimenzij keramičnih ploščic za vašo kopalnico. Pri nas najdete tudi talne keramične ploščice 20×20 v različnih barvah. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, v kateri boste zagotovo našli čudovite ploščice za vašo kopalnico!

Še več informacij o talnih keramičnih ploščicah:https://www.vsi.si/gramat-gril/talne-keramicne-ploscice-imitacija-lesa

KERAMIČNE PLOŠČICE IMITACIJA LESA - GRAMAT GRIL