Keramične ploščice za kuhinje vas ne bodo razočarale


Keramične ploščice za kuhinje Gramt GrilKeramične ploščice za kuhinje so pametna izbira. Keramika je trda, vzdržljiva, odbija vlago in je enostavna za vzdrževanja v primeru madežev, ki se med kuho neizogibno pojavijo. Ob tem so keramične ploščice za kuhinje lepe in ponujajo skoraj neomejeno število vzorcev in barv. Na spletni strani podjetja Gramat Grill si lahko ogledate široko ponudbo kvalitetnih keramičnih ploščic. Kuhinja bo z njimi zaživela v vsem svojem sijaju, če pa želite vse prednosti ploščic, a vam bolj ustreza izgled lesa, lahko izberete keramične ploščice imitacije lesa.

Ponudba keramičnih ploščic za kuhinje

Ker se zavedamo, da »imajo vsake oči svojega malarja« in da imamo ljudje različne okuse, skušamo v svoj repertoar vključiti kar največ različic keramičnih ploščic za kuhinje, med katerimi boste gotovo našli tudi takšne, ki bodo všeč vam. Na voljo so keramične ploščice za kuhinjo - stenske in talne, gravure ter ploščice za različne prostore (keramične ploščice - kuhinja, kopalnica, predsoba, hodnik, dnevna soba, jedilnica, terasa in drugi zunanji postori). Predstavljamo vam različne proizvajalce in serije keramičnih ploščic v kuhinji:
- IMPRONTA,
- keramične ploščice za kuhinje MIRAGE,
- GARDENIA ORCHIDEA,
- VERSACE,
- MARCA CORONA keramične ploščice (kuhinja),
- SICIS,
- keramične ploščice za kuhinje CIR,
- CAESAR,
- ELIOS,
- TONALIT,
- LEONARDO,
- DOM CERAMICHE,
- NOVABELL,
- NAXOS,
- ASCOT ter
- keramične ploščice (kuhinje) RAK.


Keramične ploščice - kuhinja vam bo hvaležna

Veliko je razlogov, zakaj je pametno izbrati keramične ploščice. Kuhinja je prostor, ki je pogosto izpostavljen vlagi, saj se je skoraj nemogoče izogniti nesrečam in polivanju. Voda se vanje ne vpije in jo enostavno obrišemo. Enako enostavno je poskrbeti za madeže, saj jih le odstranimo z nežnim čistilom, vodo in krpo. Keramične ploščice za kuhinje so tudi vzdržljive, kar je prav tako pomembno v prostoru, ki mora prenašati velike obremenitve. Kuhinja je namreč eden izmed osrednjih prostorov v stanovanju ali hiši, v katerem se nenehno giblje veliko ljudi, zato je pametno izbrati material, ki se ne obrabi in ostane lep veliko let.

KERAMIČNE PLOŠČICE ZA KOPALNICO AKCIJA

KOPALNIŠKO POHIŠTVO

keramične ploščice kuhinja cenik