Keramične ploščice za kopalnico - akcija in široka izbira


Keramične ploščice za kopalnico - akcija meseca vas bo pozitivno presenetila s široko izbiro prečudovitih keramičnih ploščic, cenik pa vas bo naravnost navdušil z ugodnimi cenami in velikimi popusti! Trenutna akcija keramičnih ploščic za kopalnico podjetja Gramat Grill vključuje visokokvalitetne granitogres keramične ploščice (kopalnica) proizvajalca Leonado iz serije MORE, ki so narejene iz porcelanastega gresa, dimenzij 60 x 60. Gre za »full body« keramične ploščice za kopalnico, cenik pa je še ugodnejši kot po navadi.


Trenutno lahko izbirate med:

  • More Arch 60WLP keramičnimi ploščicami za kopalnico v akciji,
  • More W 60LP keramičnimi ploščicami za kopalnico v akciji,
  • More Arch 60NLP,
  • akcija keramičnih ploščic za kopalnico pa vključuje tudi čudovite More N 60LP.


Akcijska ponudba se spreminja, zato predlagamo, da redno spremljate novosti na spletni strani.

keramične ploščice kopalnica Gramat Grilkeramične ploščice za kopalnico akcija


Keramične ploščice - kopalnica in drugi prostori


Keramične ploščice za kopalnico so najpogostejša izbira kupcev, saj jim omogoča enostavno vzdrževanje tal in sten ter trajno lep videz. Keramične ploščice za kopalnico se odlično obnesejo, saj so odporne na vlago, tako da je manj možnosti za nabiranje plesni. Z njimi lahko obdelamo tla in stene ter celo tuš kabino, po tuširanju pa ploščice le obrišemo ali pustimo, da se posušijo v dobro zračnem prostoru. Ker se ne obrabijo, pomeni, da bodo keramične ploščice v kopalnici prav enako lepe tudi po več letih. Zaradi odpornosti na vlago in zaradi higieničnosti ter enostavnega čiščenja priporočamo tudi keramične ploščice v kuhinji. Ker odlično kljubujejo vsem zunanjim vplivom, se kupci odločajo tudi za zunanje keramične ploščice, cenik pa je tako ugoden, da so pogosto prva izbira tudi v predsobah, dnevnih sobah ter na hodnikih. Preverite široko ponudbo keramičnih ploščic (kopalnica, kuhinja, predsobe, terase) podjetja Gramat Grill.

Keramične ploščice za kopalnico - akcija in redna cena


Kupce prepričajo estetski videz ter praktičnost keramičnih ploščic. Kopalnice lahko z njimi zaživijo v vsem svojem sijaju, ob tem pa razveseljujejo tudi z dolgo življenjsko dobo. Ker se ne obrabijo in ne potrebujejo obnove, vas bodo razveseljevale, dokler vam bodo všeč. Prva izbira pa je povezana še z eno lastnostjo keramičnih ploščic za kopalnice - ceno. Gre za material, ki je cenovno ugoden, tako da lahko tla in stene obložite s ploščicami veliko ceneje, kot če bi izbrali masiven les ali parket. Preverite ponudbo na naši spletni strani in se prepričajte tudi sami. Za vse informacije in natančne cene smo dosegljivi na telefonski številki +386 1 786 33 63, elektronskem naslovu info@gramat-gril.si ali osebno v poslovalnici na naslovu Rožna dolina 9, 1290 Grosuplje.

KERAMIČNE PLOŠČICE IMITACIJA LESA

MEŠALNE ARMATURE