Pošlji povpraševanje

Okrasne blazine za večji estetski učinek doma

Blazine niso več priljubljene in razširjene le kot blazine za spanje, temveč tudi kot okrasne blazine. Čeprav se okrasne blazine od vzglavnikov za spanje po svoji vlogi razlikujejo, pa so si po lastnostih podobne: so namreč ključ do kakovostnega počitka. Dekorativne blazine, kot že ime pove, pa imajo poleg udobja še eno lastnost, ki zadnje čase vse bolj stopa v ospredje –estetski učinek.

Podobno kot drugi dekorativni elementi tudi okrasne blazine, denimo v dnevni sobi, spalnici in v drugih prostorih v hiši, predstavljajo odličen dekorativni element. Blazine tako veljajo za velik modni trend na področju opremljanja doma, saj lepo dopolnijo in poživijo vsak prostor. Tega pa se zavedajo tudi v spletni trgovini Galini.

Kakovostni vzglavniki - dekorativni

Galini nudi kakovostne dekorativne blazine s priznanimi cerfitikati

Spletna trgovina Galini se zaveda pomena trajnosti, prijaznosti do okolja in kakovosti, zato v svojo ponudbo vključuje le izdelke tistih blagovnih znamk, ki si delijo podobne vrednote. Mednje med drugimi sodijo Buldan's, Heike, SilverKitchen, Doksan, HORECA itd. Galini v sebi in svoji ponudbi združuje sodoben pristop z najnovejšo tehnologijo, rezultat tega pa so visokokakovostni izdelki iz naravnih materialov, denimo iz Tencela, priznanega egipčanskega bombaža, lana in bombaža. Podobno kot za druge izdelke, npr. posteljnino, tudi za okrasne blazine velja, da se ponašajo s cenjenimi certifikati: Organic 100 Cotton, Better Cotton Initiative, Organic Lan, Tencel, Modal, Organic Konoplja, Organic Bamboo, Organic Egyptian Cotton …


Modne blazine iz naravnih materialov polepšajo vsak dom

Okrasne blazine so modni dodatek, ki vsakemu domu dodajo še tisto piko na i. Najsi bodo povsem preproste in v tem sledijo skandinavskemu slogu, ali pa vzorčaste, ki razbijejo monotonost: njihova primarna vloga ni več toliko v funkcionalnosti, temveč predvsem v estetiki. Gre za pomemben element vsakega doma, ki z nami ostane dlje časa, zato je nujno, da so blazine kakovostne. Galini med drugim nudi kvalitetne okrasne blazine priznane znamke Buldan's, izdelane iz 75% naravnega bombaža in 25% bambusa, torej v celoti iz naravnih materialov. Njihova površina je gladka, a trdna, kar priča o njihovi kakovosti.

Dekorativne blazine za sedežno garnituro

Vzglavniki iz platna in Tencela

V ponudbi spletne trgovine poleg okrasnih blazin iz bombaža in bambusa najdemo tudi dekorativne blazine iz Tencela. Gre za vrhunski izdelek blagovne znamke Buldan's, ki z organsko pridelanimi materiali sledi trajnostnemu konceptu ter skrbi za okolje. Okrasne blazine iz lana, bombaža in Tencela so zračne, udobne, prijetne na dotik in odpremljene v trajnostni embalaži. Modalna Tencel vlakna med drugim zagotavljajo nežnost do naše kože in nudijo odlično absorbcijo vlage. Okrasne blazine se ponašajo s priznanim Tencel certifikatom, ki zapoveduje trajnostno pridelavo in predelavo naravnih surovin.