Pisarniški stoli za hrbtenico poskrbijo za udobje in zdravo sedenje

Pisarniški stoli za hrbtenico oz. ergonomski pisarniški stoli, so priporočljiva in najbolj pomembna oprema, ki bi morala najti pot v vsako pisarno. Poleg estetskega videza, so izjemno funkcionalni in trpežni ter nudijo aktivno sedenje in počitek, ko je to potrebno. 

Naj vam pojasnimo s čim se ponašajo moderni pisarniški stoli za hrbtenico iz naše ponudbe. So popolnoma nastavljivi, torej jih je mogoče prilagoditi vsakomur – visokim in manjšim osebam. Sedečemu omogočajo opravljanje dela ob minimalnem mišičnem naporu, vse mišične skupine pa so obremenjene enakomerno. Ker je telo v ravnovesju, je tudi pritisk na sklepe enakomeren.

Pisarniški stoli - ergonomski

Sedeče delo je naporno, čeprav se tistim, ki opravljajo fizično težja dela, zdi ravno nasprotno. To seveda ne drži. Če nekdo preživi osem ali deset ur v statičnem položaju dlje časa (let, desetletij), ga bodo slej ko prej doletele najrazličnejše težave. Najprej se skoraj vedno začne pri hrbtenici – ledveni del, vratni del, pogosto se pojavijo bolečine v ramenskem obroču, kolkih, kolenih in še kje. Prav zato je investicija v ergonomske pisarniške stole, dolgoročna investicija v zdravje, česar bi se morali zavedati vsi delodajalci. 

Pisarniški stoli za zdravo sedenje so izdelani tako, da človeka prisilijo v pravilno držo, seveda pa mora vsakdo sam paziti, da za mizo ne prekriža nog, da se ne opira le na eno stran, da pravilno nastavi višino stola…

Pisarniški stoli za hrbtenico

Ergonomski pisarniški stoli so moderni, estetski, raznoliki in nepogrešljivi

V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o., smo poskrbeli za pestro ponudbo modernih pisarniških stolov (tudi direktorskih), zato lahko vsakdo poišče pravega zase. Pri nakupu naj vas vodi nekaj preprostih napotkov, ki vam bodo olajšali izbiro: 

Udobje; pisarniški stol za hrbtenico mora biti udoben, v trenutku ko nanje sedete. Če se že na začetku sedenja ne počutite dobro, verjemite, se boste kasneje še slabše. 

Različne možnosti nastavitev; dobri pisarniški stoli morajo imeti možnost nastavitve sedeža po višini in nagibu. Prav tako morajo imeti nastavljivi naslon, ki naj vsebuje ledveno oporo in zaklep hrbtišča. Material naslona naj bo iz močnega in zračnega materiala, ki je zračen in preprečuje potenje. Pri tem ne smemo pozabiti na naslonjala za glavo in roke, ki morajo omogočati počitek. Seveda je pomembno tudi kompaktno podnožje, s kakovostnimi in neslišnimi kolesci, ki gladko drsijo po podlagi.

Moderni pisarniški stoliPisarniški stoli za zdravo sedenje

Možnost preizkusa pisarniškega stola pred nakupom; pri nas, vam poleg kakovostnih artiklov nudimo tudi brezplačni preizkus, lahko tudi več modelov hkrati. Sestavljene vam pripeljemo na dom, oziroma na dogovorjeni naslov. Da se prepričate kateri je pravi, boste imeli sedem dni časa, potem pa lahko kupite pisarniški stol za zdravo sedenje tudi na obroke.