Pošlji povpraševanje

Poliranje inox cevi - nega inox izdelkov

Nega za inox izdelke - poliranje cevi oz. poliranje inox cevi, palic

Poliranje inox cevi in ostalih inox izdelkov je drugačno od poliranja drugih izdelkov. Inox oz. nerjavno jeklo je jeklena zlitina, ki je po večini sestavljena iz železa in ob stiku z vodo ne rjavi. Inox izdelki, kot so inox cevi in palice, so zato zelo primerni za zunanjo montažo. Velikokrat so cevi inox uporabljene za ograje na balkonih, verandah, vežah itn. ali pri notranjih ograjah, stopniščih. Poliranje inox cevi je v primerjavi s poliranjem drugih cevi lažje. Poliranje cevi inox namreč ne potrebuje protikorozivnega premaza, saj posebna jeklena zlitina, ki zagotavlja zaščito proti rji zagotavlja, da inox cevi ne rjavijo. Pri nakupu opreme iz nerjavečega jekla, je prav poliranje cevi oz. poliranje inox izdelkov poglavitni razlog za nakup.

Cevi inox in poliranje inox izdelkov - kaj potrebujemo?

Za poliranje inox cevi potrebujemo emulzijo oz. premaz brez delcev. Inox izdelki, kot so inox cevi ali cevi inox, so polirano že izdelani, kar pomeni, da je vzdrževanje relativno enostavno. Poliranje cevi inox ali na splošno inox izdelki tako zahtevajo samo redno čiščenje s čistilnimi sredstvi in nekajkrat na leto s posebnim premazom. Ker so cevi inox visoko kakovostni in izdelani brez vidnih spojev oz. varov, voda in umazanija ne ostaneta na površinah. Poliranje cevi, ki so izdelane iz 'normalnega' jekla, je dolgotrajno, saj jih je potrebno zaščititi pred korozijo, pri poliranju inox cevi pa je potrebno paziti samo na čiščenje.

Inox izdelki za enostaven moderen videz

Cevi inox oz. inox cevi so lahko okrogle ali kvadratne, lahko se jih uporabi zunaj ali znotraj. Ker je poliranje cevi enostavno in nezahtevno, so primerna izbira za vse, ki si želijo moderen videz. Poliranje inox izdelkov tako ni ovira za opremo iz nerjavečega jekla. Inox izdelki, inox cevi ali palice so na voljo v različnih barvah, od jeklene barve, do bakrene in tudi črne. Seveda je poliranje cevi tudi v tem primeru enako nezahtevno, saj poliranje inox izdelkov ni odvisno od barve ali oblike izdelka. Cevi inox so tako s svojim nezahtevnim poliranjem cevi in s svojim modernim videzom primerne tako za moderne kot tudi za tradicionalne domove.

EBTS d.n.o. | Poliranje cevi, poliranje inox izdelkov.