Pošlji povpraševanje

Balkonske ograje inox | Lepe zunanje inox ograje za balkone

V našem podjetju vam izdelamo kvalitetne inox balkonske ograje, lahko so kombinirane s steklom ali drugačnim polnilom. Izdelava balkonskih ograj poteka po vaših željah. Balkonske ograje inox poskrbijo za varnost in zaščito pred padcem, poleg tega pa so naše inox balkonske ograje tudi izredno estetske. Zagotovite si kvaliteto in atraktivnost svoje inox ograje in pokličite podjetje EBTS še danes.

Balkonska ograjaBalkonske ograje

Inox ograja | Cena konkurenčna, kvaliteta vrhunska

Balkonske ograje inox v našem podjetju izdelujemo že vrsto let. Znanje in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da izdelava balkonskih ograj poteka hitro, natančno in strokovno. Inox balkonske ograje, izdelane v podjetju EBTS, imajo moderen in atraktiven videz.. Zunanje inox ograje so primerne za balkone, notranja in zunanja stopnišča, dvorišča ter notranje balkone oziroma galerije. Zagotavljamo vam, da je najlepša balkonska ograja EBTS inox ograja. Cena vas bo zagotovo presenetila, saj je glede na vrhunsko kvaliteto izjemno nizka.

Inox ograjaInox ograje

Balkonske ograje inox | Balkonska ograja s steklom ali drugimi polnili

Priporočamo vam, da je vaša balkonska ograja - zunanja inox ograja. Cena zajema izdelavo in montažo, po vaši želji pa vam tudi strokovno svetujemo. Hitra izdelava balkonskih ograj je vsekakor vodilo, ki se ga držimo že vrsto let. Na voljo so vam inox balkonske ograje različnih oblik, velikosti in designov. Izbirate lahko med različnimi debelinami cevi, ki vam jih montiramo po vaših željah. Za balkonske ograje inox je najbolj primerna navpična postavitev cevi, saj zagotavlja največjo varnost. Visoko stopnjo zaščite pred padcem pa predstavljajo tudi različna polnila za inox balkonske ograje, kot so les, ograje s steklom ali s pleksi steklom. EBTS - inox ograje po vaših željah.

Inox balkonska ograjaRostfrei inox balkonska ograja

Balkonske ograje inox | Najbolj odporne so zagotovo inox ograje

Inox balkonske ograje so izdelane iz nerjavečega jekla, ki je odporno proti koroziji. Vaša balkonska ograja bo zelo dolgo ostala kot nova, saj je material izjemno odporen proti vsem neugodnim vremenskim vplivom. Vzdrževanje balkonske ograje inox je enostavno, potrebno je le občasno čiščenje. Za vzdrževanje leska inox ograje lahko poskrbite na enak način, kot to počnete za steklo. Za popolno čistočo vaše inox balkonske ograje zadoščata že mehka krpa in blag detergent. Če imate glede balkonske ograje inox kakršnokoli vprašanje, nas pokličite, in z veseljem vam bomo svetovali.

Moderna balkonska ograjaModerna inox ograja

Inox balkonske ograje | Izdelava balkonskih ograj po ugodnih cenah

Znanje, inovativnost in delavnost nam omogočajo, da so balkonske ograje inox izredno atraktivno dovršene. Prepričani smo, da bo prav vsem gostom všeč vaša nova inox ograja. Cena vas bo pozitivno presenetila, nad končnim izdelkom pa boste zagotovo navdušeni. Obiščite nas v Trzinu ali pokličite po telefonu in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih. EBTS - inox ograja za balkon, ki vam jo bo zavidal vsak sosed.

EBTS | Inox balkonske ograje.