Pošlji povpraševanje

Inox cevi oz. nerjaveče cevi - brušenje cevi inox in inox izdelki

Inox cevi ali cevi inox - inox izdelki in njihova obdelava

Inox cevi so cevi iz posebej pridelanega in obdelanega nerjavečega jekla, brušenje cevi inox pa je eden izmed možnih obdelav inox izdelkov. Nerjaveče cevi kot so inox cevi lahko obdelamo za različne načine, to so brušenje, peskanje, poliranje itn. Brušenje inox izdelkov pomeni, da nerjaveče cevi še dodatno obdelamo s pomočjo brusnih naprav oz. kamnov. Cevi inox tako pridobijo na lesku in gladkosti površin. V primerjavi s peskanjem in poliranjem, brušenje cevi omogoča večjo vzdržljivost inox cevi, saj so cevi inox obdelane na visokih temperaturah in ob visoki granulaciji. Cevi inox in drugi inox izdelki, kot so cevi in palice, so tako obdelani odlično pripravljeni za nadaljnjo uporabo. Nerjaveče cevi podjetja EBTS so idealne za veliko površin in lahko se jih predela na več različnih načinov.

Brušenje inox cevi - različna obdelava cevi

Poznamo več postopkov brušenja cevi inox. Obdelava nerjavečih cevi je pomembna, saj omogoča, da inox izdelki bolj odporni, pa tudi, da prevzamejo različen videz oz. dizajn. Poznamo fino in grobo brušenje ter poliranje. Polirane inox cevi imajo visok lesk, tako da se lahko v poliranih inox izdelkih ali v cevi inox tudi opazujemo. Brušene nerjaveče cevi oz. inox cevi pa imajo sicer bolj grob videz, so pa zato te cevi mnogo bolj odporne na mehanske udarce in na vremenske pojave. Razlika, ki nastane med različnimi obdelavami cevi inox je odvisna od tega, zakaj potrebujemo inox cevi. Obdelavo se lahko prilagodi željam strank, pomembno je samo, da je obdelava izpeljana kvalitetno in profesionalno. Cevi inox so uporabne za veliko konstrukcij, saj so cevi zelo enostavne oblikovanje, prilagajanje že obstoječim konstrukcijam in ne nazadnje za vzdrževanje, kar stranke vedno znova prepriča.

Inox izdelki in uporaba - uporaba inox cevi

Cevi, nerjaveče cevi in inox izdelki so zaradi modernega in lepega videza ter nezahtevnega vzdrževanja zelo popularni in seveda tudi zelo uporabni. Primerni so tako za zunanjo uporabo, kot tudi za opremljanje notranjih ograj in konstrukcij. Iz inox cevi nastanejo balkonske ograje in drugi dodatki, prav tako pa tako so podobni inox izdelki kuhinjski izdelki in izdelki za kopalnice. Inox cevi in druge nerjaveče cevi so zaradi posebne obdelave - brušenje, peskanje itn. - še posebej primerni za zunanjo uporabo. Inox cevi z lesenimi, keramičnimi ali drugimi dodatki lahko postanejo lep dodatek k domu, cevi inox prav tako dopolnjujejo notranje elemente, kot so držala, stojala, ograje itn.

EBTS d.n.o. | Inox cevi, cevi inox, inox izdelki.