Pošlji povpraševanje

Inox ograja za balkon in ograja za stopnice | Izjemno ugodne cene

Glavni »specialiteti« v naši bogati ponudbi sta inox ograja za balkon in ograja za stopnice. Ograja inox je izredno trpežna in obstojna ter odporna proti koroziji. Ker so naši strokovnjaki polni inovativnih idej, je skoraj vsaka inox ograja za balkon oz. ograja za stopnice edinstven produkt. Podjetje EBTS odlikujejo ugodne cene in vrhunska kvaliteta. Pokličite nas in si zagotovite, da bo nova balkonska ograja inox krasila vaš dom v najkrajšem možnem času.

Inox ograja za balkon | Balkonska ograja modernega designa

Zakaj je inox ograja za balkon tako priljubljena? Enostavno, balkonska ograja inox je odporna proti vremenskim vplivom, izredno lahko jo je vzdrževati, poleg tega pa poskrbi za atraktiven videz balkona oz. celotnega objekta. V EBTS podjetju stremimo k modernosti, zato je naša inox ograja za balkon še posebej estetsko dovršena. Odlikuje nas strokovnost, znanje in izkušnje pa nam omogočajo, da je inox ograja za balkon v celoti izdelana po vaših željah. Če niste popolnoma prepričani, kakšna balkonska ograja bi bila za vas najboljša, vam z veseljem svetujemo. Pri omenjeni ograji na prvo mesto postavljamo varnost, zato vedno poskrbimo, da vam inox ograja za balkon zagotavlja popolno zaščito pred padcem. EBTS - varne in atraktivne inox balkonske ograje.

Ograja za stopnice vam je na voljo v številnih različicah

Ograja za stopnice je vsekakor obvezen element vsakega doma. Poleg tega je ograja za stopnice nujna tudi v šolah, zdravstvenih domovih, gostinskih in vseh ostalih objektih. Če ste lastnik katerega izmed omenjenih objektov in iščete kvalitetno ograjo po ugodni ceni, je podjetje EBTS pravi naslov. Ograja za stopnice vam je na voljo v mnogih izvedbah. Različne debeline inox cevi, različne oblike cevi (ograja za stopnice s kvadratnimi, okroglimi ali pravokotnimi cevmi) ter različno postavljene cevi - vodoravno, navpično ali pod kotom. Ograja inox pride izredno lepo do izraza v kombinaciji z materiali, kot so les, steklo in umetne mase. Natančno se posvetimo tudi detajlom, zato je skoraj vsaka ograja za stopnice unikatna.

Naj vaš dom krasita moderna inox ograja za balkon in čudovita ograja za stopnice

V našem podjetju se ukvarjamo s ključavničarstvom in izdelavo ter montažo lahkih kovinskih konstrukcij, največji poudarek pa dajemo izdelavi ograje iz inoxa. Med najbolj priljubljenimi produkti sta inox ograja za balkon in ograja za stopnice. Na svojem področju smo vsekakor vredni zaupanja, na kar kažejo tudi številne reference. Če si torej želite, da vaš dom krasi balkonska ograja inox vrhunske kvalitete, nas pokličite ali obiščite v Trzinu na Jemčevi cesti 41.

EBTS | Inox ograja za balkon.