Pošlji povpraševanje

Vodni razrez inox cevi - oblikovanje in razrez cevi inox - kakovostna izdelava ograje

Vodni razrez inox cevi, kot že ime pove, poteka z vodo - gre za razrez z vodnim curkom. Energijo za rezanje cevi inox ali drugih materialov z vodnim curkom za izdelavo ograje ali drugih konstrukcij dobimo tako, da vodo pod visokim tlakom dovajamo na mesto razreza. Vodni curek in abrazivni vodni curek se uporabljata za vodni razrez, čiščenje in preoblikovanje inoxa in drugih materialov.

Vodni razrez inox cevi z abrazivnim curkom | Cevi inox za izdelavo ograje

Abrazivni vodni curek je bil vpeljan za industrijsko uporabo. Pri vodnem razrezu inox cevi z abrazivnimi sredstvi je v rezalni napravi granulat. Ta granulat se v mešalni komori meša z vodo, kar povzroča visoko kinetično energijo, ki se pokaže v izjemno visokem energijskem curku, ki se nato uporablja za vodni razrez cevi inox.

Vodni razrez inox cevi z vodnim curkom in kakovostna izdelava ograje

Vodni razrez velja za najbolj mnogostranski razrez, ki reže ali obdeluje zelo širok spekter materialov, tudi inox cevi. Stroji za vodni razrez omogočajo zelo hiter prehod s proizvodnje enega izdelka na drugega, to pa je v času hitrega lansiranja izdelkov na trg velika konkurenčna prednost. Zelo pomemben del strojev za vodni razrez inox cevi in drugih materialov za izdelavo ograje je programska oprema, ki lahko občutno poveča hitrost in natančnost razreza. S tem so stroji na vodni in abrazivni razrez še bolj konkurenčni ostalim posebnim rezalnim postopkom, kot sta plazma in laser. Vodni razrez ima glavno prednost, da pri razrezu ne pride do segrevanja materiala in tako je tudi pri vodnem razrezu cevi inox.

Izdelava inox ograje - hiter razrez inox cevi in oblikovanje

Izdelava ograje iz inox cevi s pospešeno produkcijo razreza in oblikovanja tako poteka mnogo hitreje. Inox cevi se nato ob izdelavi ograje lahko oblikuje pod različnimi koti in v različne oblike. V našem podjetju EBTS so vam na voljo inox notranje in zunanje ograje in inox balkonske ograje iz okroglih ali kvadratnih cevi inox. Pošljite povpraševanje za vašo novo inox ograjo!

EBTS d.n.o.