Izračun avtomobilskega zavarovanja za najboljšo ponudbo

Osnovna dejavnost podjetja e-Zavarovanja d.o.o. je zavarovalniško zastopanje. Poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kot novost nudimo tudi varčevanje za mlade in ugodno sklenitev avtomobilskih zavarovanj. Za vas preverjamo cene avtomobilskih zavarovanj vseh zavarovalnic in vam s pomočjo spletnega obrazca za izračun avtomobilskega zavarovanja priskrbimo najugodnejše ponudbe.

Zavarovanje avta
Zavarovanje vozila je nujno potrebno, če želimo registrirati svoj avtomobil. AO je osnovno zavarovanje vozila, pri katerem zavarovalnica povrne škodo, ki je posledica uveljavljanja odškodninskih zahtevkov tretjih oseb na podlagi civilnega prava. Ti zahtevki se uveljavljajo, kadar pri uporabi vozila prode do uničenja ali poškodovanja stvari oz. drugega avtomobila, pa tudi v primerih smrti ali poškodb udeleženih v prometni nesreči.

Zavarovanje avta - izračun najboljše ponudbe v najkrajšem času

Izračun najboljše ponudbe avtomobilskega zavarovanja vam bomo izdelali v najkrajšem možnem času. Potrebujemo le kopijo vaše stare zavarovalne police.
To lahko kar poskenirate in jo pošljete na avto@e-zavarovanja.com. Poleg police priložite tudi račun in vaše kontaktne podatke, kot sta elektronski naslov, kamor vam bomo v najkrajšem možnem času poslali ponudbo, in telefonsko številko, na katero vas lahko v nujnem primeru pokličemo. Prav tako lahko vašo staro zavarovalno polico lahko posredujete preko faksa na številko 01/200-88-01 ali pa po pošti na naslov: e-Zavarovanja, p.p. 578, 1102 Ljubljana.
Na naši spletni strani je na voljo spletni obrazec za zavarovanje avta, ki nudi informativni izračun.


Za dodatna pomoč smo vam na voljo na telefonski številki 040/ 556-489. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

Izračun avtomobilskega zavarovanja zgolj informativne narave

Informativni izračun avtomobilskega zavarovanja vas v ničemer ne obvezuje in je zgolj informativne narave. Je pa cena zavarovanja avtomobila oz. višina premije odvisna od podatkov, ki jih boste vnesli v posamezne rubrike, zato vam svetujemo, da ste pri vnosu podatkov za zavarovanje avta čim bolj natančni. Na izračun višine premije namreč vplivajo različni dejavniki, kot so znamka vozila, tip vozila, moč motorja in število potniških mest. Prav tako zavarovalnice upoštevajo vozniške izkušnje, zato preverijo leto opravljanja vozniškega izpita in starost voznika. Če ste opravili tudi izpit varne vožnje ali če ima vozilo malo kilometrov, pa nekatere zavarovalnice nudijo tudi dodatne popuste za določene znamke vozil. V največji meri pa je končna cena zavarovanja vašega avtomobila seveda odvisna od števila let brez škodnih primerov.

Če želite plačevati najnižjo premijo za zavarovanje vozila, torej obiščite našo spletno stran, izpolnite informativni izračun zavarovanja in se prepričajte. Vabljeni!

E-Zavarovanja | Izračun avtomobilskega zavarovanja, zavarovanje avta izračun, zavarovanje vozila, cena zavarovanja avtomobila ...