Dnevni regal hrastRegali za dnevno sobo - pestra izbira regalov po ugodnih cenah - Dom24


Se selite ali pa samo renovirate vaše stanovanje in iščete opremo za kuhinje, jedilnice, spalnice in kopalnice? Prišli ste na pravi naslov! V podjetju Dom 24 vam ponujamo kakovostno pohištvo za vse prostore v vašem stanovanju. Oglejte si izjemno ponudbo kopalnic in pohištva za dnevno sobo ter ne spreglejte kakovostnih regalov za dnevno sobo na oborke, ki jih boste našli v ponudbi.

PREVERITE TUDI KOPALNIŠKO POHIŠTVO


Izbirajte med različnimi materiali in tipi regalov za dnevno sobo


Ne spreglejte ugodne ponudbe kvalitetnih regalov za dnevno sobo. Odločate se lahko med izjemno pestro ponudbo regalov za dnevno sobo in tudi druge sobe v stanovanju. Ponujamo vam regale v različnih materialih, modelih in dizajnih. Odločite se lahko za dnevni regal iz lesa ali plastike. Izjemno popularni so regali za dnevno sobo iz hrasta. Hrast je trden in tako je regal v dnevni sobi odporen na praske in udarce, ki jim je izpostavljen, življenjska doba regala pa je dolga.

PREVERITE TUDI SEDEŽNE GARNITURE


Beli regali za dnevno sobo s čistimi linijami so izjemno moderni


Dizajn regalov za dnevno sobo, ki jih ponujamo, je moderen in praktičen. Ker se trudimo ves čas biti v koraku s časom, smo za vas pripravili pestro izbiro regalov za dnevno sobo s čistimi, ostrimi in ravnimi linijami. Odločite se lahko med nizkimi in visokimi regali za dnevno sobo in tako dnevno sobo popolnoma prilagodite lastnim potrebam. Dan danes je zelo moderno svetlo pohištvo, zato so še posebej atraktivni beli regali s policami, ki so praktični in estetsko izjemno dovršeni.


Oglejte si pestro ponudbo v naši poslovalnici in se prepričajte o široki izbiri regalov za dnevno sobo. Cene regalov so ugodne, lahko pa se dogovorite tudi za plačilo na obroke. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo po telefonu in po e-pošti, kjer vam bomo hitro odgovorili in vam tako pomagali do pravilne izbire pri nakupu regala za dnevno sobo. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/dom24/dnevni-regal-hrast.

Regali za dnevno sobo