Kopalniško pohištvo - akcija in redna ponudba

Kopalniško pohištvo v spletni trgovini Dom24 je raznovrstno, kvalitetno in cenovno ugodno. Ponujamo kopalniške omarice z umivalnikom, kopalniške omarice za pod umivalnik, kopalniške bloke ter posamezne samostojne in raznovrstne kopalniške omarice. Cena je ugodna, če želite še bolj poceni kopalniški blok ali drugo kopalniško pohištvo, pa smo za vas pripravili ugodne akcije. Trenutna akcija vključuje znižane cene raznovrstnega kopalniškega pohištva v različnih barvah. Predlagamo, da akcijo na spletni strani redno spremljate, saj se dopolnjuje in spreminja.

kopalnisko pohistvo

Katera je primerna kopalniška omarica z umivalnikom za vas?

Kopalnice so zelo različnih velikosti, zato je tudi ponudba kopalniških omaric z umivalnikom ter drugega kopalniškega pohištva tako raznolika. Pred nakupom dobro premerite kopalnico in površine, ki so vam na voljo (po potrebi odštejte prostor za pralni stroj in/ali sušilni stroj). Kompletno kopalniško pohištvo vključuje tudi ogledalo, v kolikor ga ne potrebujete, odštejte tudi prostor zanj. Če vam virtualno postavljanje kopalniških omaric z umivalnikom v prostor povzroča težave, vam lahko osebje v Dom24 pri tem pomaga. Pomagali vam bomo premisliti vaš stil in funkcionalnost - če boste v kopalnici shranjevali tudi čistila, potrebujete kopalniško pohištvo, ki ponuja več možnosti za shranjevanje, če pa imate za čistila ločen prostor, lahko izberete pohištvo z manj elementi.

Stil kopalniškega pohištva je izjemno raznolik, dobro pa je, da kombiniramo tako, da se vsi elementi v prostoru ujamejo ter da kopalnica lepo sovpada s preostalo opremo stanovanja. Izberete lahko tradicionalno kopalniško pohištvo, ki deluje bolj formalno in klasično ter vključuje marmor, granit in klasične oblike kopalniških omaric z umivalnikom. Moderno kopalniško pohištvo vključuje enostavne in ravne geometrične linije ter materiale, kot so steklo in krom.

Barve kopalniškega pohištva so bolj umirjene: bele, rjave, sive in črne, kopalnico pa lahko popestrite s ploščicami živahnejših barv ter s preprogami in brisačami.

kopalniška omarica z umivalnikom

Kdaj pridejo prav kopalniške omarice za pod umivalnik?

Kopalniške omarice za pod umivalnik so odlična rešitev, kadar

nimamo na voljo preveč prostora in moramo izkoristiti prav

vsak košček prazne stene. Ob tem je sodobno kopalniško pohištvo, ki ga postavimo pod umivalnik, tudi lepo, praktično, zaradi njega pa prostor ne bo videti prav nič natrpan. Preverite ponudbo ali nas kontaktirajte. Prijazni strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri ter vam po potrebi predstavili tudi ostalo ponudbo, ki vključuje prav vse za opremo doma: klubske mize, sedežne garniture in regale za dnevno sobo, kuhinje ter mize in stole za kuhinjo, spalnice, otroške in mladinske sobe, kompletno opremo za pisarne, preproge, tepihe ter vrtno pohištvo.

UGODNE AKCIJSKE CENE POHIŠTVA