Dnevni regal hrast - kupim dnevni regal po ugodni ceni


Dnevni regal hrastDnevni regal iz hrasta lahko postavimo v sodobno ali klasično opremljeno dnevno sobo. Opremljanje dnevne sobe se je skozi čas precej spreminjalo, zato je danes vse pogostejši način sodoben način opremljanja, kljub temu pa se je ponekod ohranil tudi klasični način. Dnevni regal iz hrasta je odlična rešitev za oba primera opremljenosti dnevne sobe. »Kupim dnevni regal« so besede, ki jih pogosto slišimo pri novogradnji bivalnega objekta, ko moramo vse prostore tudi opremiti, vse pogosteje pa se s temi besedami srečujemo tudi pri obnovi dnevne sobe ali preprosto zato, ker je stari dnevni regal precej dotrajan. Nakup dnevnega regala iz hrasta vam priporočamo tudi v podjetju Dom 24, saj je hrast popolna izbira lesa za izdelavo pohištva. V naši ponudbi pa boste našli tudi regale za male dnevne sobe.


Kupim dnevni regal iz hrasta


Kupite dnevni regal iz hrasta? Ponudbo dnevnih regalov iz hrasta si lahko ogledate v podjetju Dom 24. Hrast je izjemno pomembna drevesna vrsta, ki se pogosto uporablja za izdelavo pohištva. Njegov les vsebuje beljavo in črnjavo. Posebnost hrastovega lesa so trakovi, ki jih je moč opaziti v radialnem rezu, zaradi česar se takšne deske pogosto uporabljajo za izdelavo raznoraznega pohištva. Dnevni regal iz hrasta boste po ugodni ceni našli v podjetju Dom 24. Če torej kupite dnevni regal, vam svetujemo, da preverite tudi našo ponudbo.

PREVERITE TUDI KOPALNIŠKO POHIŠTVO


kupim dnevni regalDnevni regal hrast in pestra ponudba drugih regalov


Dnevni regal hrast je le eden izmed pestre ponudbe različnih regalov, s katerimi lahko opremite tako moderne, kot tudi klasične dnevne sobe. Klasični regali za dnevne sobe bodo poudarili klasičen slog opremljanja, prostoru pa bodo dodali piko na i. Ker je regal pomemben del dnevne sobe izberite takšnega, ki se s prostorom lepo ujame in ustvari popolno celoto. Mi vam priporočamo dnevni regal iz hrasta. Oglejte si celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.dom24.si/ostalo-pohi.html