Mesarski noži Wenger ostajajo prva izbira med poznavalci

Mesarski noži

Mesarski nožiProfesionalni mesarski noži Swibo priznanega švicarskega podjetja Wenger postajajo vodilna mednarodna znamka v tem zahtevnem sektorju. Linija je izdelana ob upoštevanju visokih standardov, tako pri izbiri materialov kot pri uporabi tehnologij, ki vedno znova postavljajo mejnike v proizvodnji nožev. Vsak mesarski nož Swibo je oblikovan, izdelan, pregledan in testiran pod zahtevnimi pogoji in kritičnimi očmi poznavalcev. To je skrivnost legendarne zanesljivosti in trajnosti teh nožev. Zaradi izjemne funkcionalnosti, elegantne oblike, odlične moči rezanja in trpežnosti ostajajo mesarski noži Swibo prva izbira med poznavalci.
Vrhunski mesarski nož Swibo lahko dobite tudi v naši spletni trgovini. Horizont Clair d.o.o. je namreč uradni zastopnik za prodajo profesionalnih kuhinjskih in mesarskih ter žepnih nožev Wenger. Na voljo so različni mesarski noži – med njimi sta tudi profesionalni nož za meso in večnamenski mesarski nož za odstranjevanje kosti ali kože.  

 

PONUDBA MESARSKIH NOŽEV

 

Mesarski nož Swibo prepoznaven po živo rumenem ročaju

Mesarski noži Swibo so znani po živorumenem ročaju, ki je izdelan iz umetnih in nedrsečih materialov. Zaradi ergonomske oblike se nož za meso Swibo naravno prilega obliki dlani in prstov. Zanesljiv oprijem zagotavlja optimalno udobje za uporabnika, ki ima natančen nadzor nad rezanjem, to pa je zato toliko bolj učinkovito.
Rezilo noža je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je obdelano s pomočjo najnovejše tehnologije. Rezultat je izredna trajnost ostrine rezila, ki jo obenem zagotavlja tudi visoka vsebnost ogljika. Krom poskrbi za visoko odpornost na rjavenje, optimalen dodatek molibdena pa ščiti rezilo pred kislinami.


Natančna švicarska izdelava in posebna, računalniško nadzorovana toplotna obdelava poskrbita za optimalno trdnost, natančno prožnost in neprekosljivo homogenost celotnega noža.


Odličen kuhinjski nož za meso bo vaše kuhanje spremenil v pravo čarovnijo. Privoščite si kakovosten, trpežen in učinkovit mesarski nož. Mesarski noži Wenger so prava izbira in mi smo pravi naslov za vas. Zato nikar ne odlašajte in obiščite našo spletno stran.


Vabljeni!

 

Horizont Clair | Mesarski noži, nož Victorinox, nož za meso – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Horizont CLAIR d.o.o.
Naslov
Zbilje 4H
1215 Medvode
Spletna stran
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 3617 606
Seznam fraz
mesarski noži, mesarski nož, nož za meso
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA