Švicarski noži Victorinox – žepni švicarski nož s številnimi rezili in pripomočkiŠvicarski noži Victorinox

Žepni švicarski noži Victorinox so znani po svojih številnih rezilih in pripomočkih, kot so izvijači, odpirači za steklenice ali konzerve, v zadnjih letih pa so med njimi tudi USB ključki. Ti dodatki so s pomočjo točkovnega obračalnega mehanizma zloženi v držalu noža. Držalo je običajno rdeče barve, na njem pa je logotip podjetja Victorinox oziroma Wenger. Podjetje Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev. Ta predanost jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev.


V spletni trgovini Horizont Clair pa so poleg žepnih švicarskih nožev na voljo tudi profesionalni kuhinjski in mesarski švicarski noži Victorinox. V naši ponudbi pa boste našli tudi številne ustrezne dodatke za njihovo vzdrževanje, kot je na primer brusilec nožev.  

 

 

Profesionalni švicarski noži Victorinox

Izbira pravih kuhinjskih pripomočkov je eden glavnih dejavnikov prijetne izkušnje kuhanja. Kuhinjski švicarski noži Victorinox so pravi pripomoček za vsako kuhinjsko opravilo. Tako kot vsi produkti podjetja Victorinox je tudi kuhinjski švicarski nož funkcionalen in visokokakovosten izdelek.


Prodaja teh vrhunskih nožev vključuje različne tipe rezila, ki bodo kos različnim kuhinjskim opravilom. Kratko in ravno rezilo je primerno za čiščenje in rezanje različnih vrst zelenjave. Kruh, paradižnik ali hrustljavo pečenko boste najlažje prerezali z valovitim rezilom, za rezanje šunke ali trančiranje pa je primeren švicarski nož z gladkim rezilom. Na voljo so tudi veliki kuhinjski noži, ki jih je mogoče uporabiti za mnoga kuhinjska opravila. Lahko ga na primer uporabimo kot mesarski nož ali pa kot nož za sekljanje česna ali čebule.  

  

NAŠA PONUDBA

 

Horizont Clair – ugodna prodaja nožev Victorinox

V spletni trgovini Horizont Clair so vam po ugodni ceni na voljo vrhunski žepni in kuhinjski švicarski noži Victorinox. Na ceno poleg materialov in izdelave ročaja vpliva tudi dolžina rezila. Daljše rezilo pomeni več jekla in s tem tudi višjo ceno. A dober švicarski nož, naj bo žepni ali kuhinjski, vas bo razveseljeval še leta in leta. Zato naj bo pri nakupu noža na prvem mestu kakovost in ne cena. Kakovost pa je pri švicarskih nožih Victorinox vsekakor nesporna.


Prodaja vrhunskih nožev za vsakogar – kuhinjski in švicarski žepni noži Victorinox. Vabljeni v našo spletno trgovino!

 

Horizont Clair | Švicarski noži Victorinox, švicarski nož, prodaja nožev – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Horizont CLAIR d.o.o.
Naslov
Zbilje 4H
1215 Medvode
Spletna stran
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 3617 606
Seznam fraz
švicarski noži victorinox, švicarski nož, prodaja nožev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA