Žepni noži Wenger so najbolj vsestranski pripomoček na svetuŽepni nož Wenger

Wenger je priznani švicarski izdelovalec visokokakovostnih, priročnih in zanesljivih profesionalnih žepnih nožev. Za kuharje in mesarje so v podjetju ustvarili popolnoma nov tip nožev, ki jih poznamo pod imenom Swibo. Z enako brezkompromisno odličnostjo so ustvarili linijo nožev Grand Maitre, ki je posebej prilagojena kuharskim mojstrom po srcu. Eno stopnjo nad srednjim razredom nožev, a s podobnimi cenami, je linija Forged.


Posebno pozornost pa si zaslužijo žepni noži Wenger, ki so po zaslugi številnih rezil in pripomočkov znani kot najbolj vsestranski pripomoček. Uporabni so kot izvijači, odpirači za steklenice ali konzerve, škarjice, pincete in zobotrebci, v zadnjih letih pa so pripomočkom dodali tudi USB ključek. Ti dodatki so s pomočjo točkovnega obračalnega mehanizma zloženi v držalu noža. Držalo je običajno rdeče barve, na njem pa je logotip podjetja Wenger.

 

Žepni nož Wenger – visoka kakovost, zanesljivost in priročnost

Leta 2005 je Wenger izdelal prvi ergonomski švicarski žepni nož in s tem naredil postavil povsem nova merila iznajdljivosti. Žepni noži Wenger se popolnoma prilegajo krivinam roke. Tako zagotavljajo boljši oprijem, zaradi česar je žepni nož varnejši in prijetnejši za uporabo.

 

PONUDBA ŽEPNIH NOŽEV


Še korak naprej so naredili z žepnimi noži EvoGrip. Na štirih glavnih površinah, ki se dotikajo vaše dlani in prstov, se nahajajo zaplate iz nedrsljive gume, ki povečujejo varnost, učinkovitost in udobje. Njegovih devet orodij opravlja kar opravlja 14 funkcij, zato je EvoGrip 10 ravno toliko uporaben, kot je napreden. Na voljo je tudi v naši spletni trgovini.

 

Kuhinjski in mesarski noži Wenger

Zaradi številnih pozitivnih lastnosti ostajajo noži Wenger Swibo prva izbira med poznavalci. Tako profesionalni kuharji kot kuharski navdušenci, ki si želite kuhinjske nože natančne izdelave, švicarske kakovosti in zmernih cen, boste med linijami Swibo, Grand Maitre in Forged zagotovo našli pravi kuhinjski nož zase in za svoje potrebe. Kuhinjski noži Swibo so prepoznavni predvsem po svojem živorumenem ročaju. Ergonomska oblika ročaja zagotavlja visoko udobje in zanesljiv oprijem, natančen nadzor rezanja, s tem pa tudi visoko učinkovitost. Gladko rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.


Z noži Wenger Grand Maitre boste odkrili, da so ravno noži nepogrešljivi in najboljši kuharjev pripomoček. V naši spletni trgovini vam je na voljo široka paleta nožev, ki vam omogoča oblikovanje kompletov po lastnih željah in potrebah.

Profesionalni in žepni noži Wenger – profesionalna uporaba in izvedba, švicarska kakovost in raznovrstnost.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Horizont Clair | Žepni noži, mesarski noži – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Horizont CLAIR d.o.o.
Naslov
Zbilje 4H
1215 Medvode
Spletna stran
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 3617 606
Seznam fraz
žepni noži, žepni nož, noži wenger
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA