Vulkanizerske storitve in hramba avtoplaščev


Bliža se zima, ko boste potrebovali vulkanizerske storitve. Potrebna bo menjava gum ter morda premontaža gum. Za vse, ki nimate zadosti prostora bo prišla prav hramba avtoplaščev, ki jo nudimo poleg vulkanizerske storitve. Poskrbimo pa tudi za pnevmatike. Pri nas lahko opravite tudi servis vozil in polnjenje avtoklime.


Menjava gum in premontaža gum – nudimo vulkanizerske storitve


15. november se bliža in potrebovali boste vulkanizerske storitve. Premontaža gum naj bo čimhitrejša in kvalitetna, zato se za vulkanizerske storitve obrnite na nas. Letni avtoplašči bodo morali počakati na novo letno sezono. Če vam hramba avtoplaščev dela preglavice, se lahko poleg vulkanizerske storitve, obrnete na nas.  


Vulkanizerske storitve – menjava gum, da pozimi ne bo drselo


Ne čakajte na zadnji trenutek, poskrbite, da bo menjava gum za zimski čas letos brez dolgega čakanja v vrsti. Hite in učinkovite vulkanizerske storitve vam bodo prihranile čas in skrbi. Menjava gum ter hramba avtoplaščev naj bo naša skrb, vi se le odločite kateri zimski avtoplašči bodo za vaše vozilo letošnjo zimo. Menjava zimskih gum je odlična priložnost, da poleg poskrbite še za nastavitev gum ter uravnoteženje gum.


Vulkanizerske storitve: premontaža gum in kvalitetne pnevmatike za varno vožnjo


Skrb za pnevmatike je pomembna za varno vožnjo. Ob obrabljenem profile je menjava gum potrebna zaradi zakonskih določil kot tudi zaradi varnosti na cesti. Oglasite se pri nas, kjer je premontaža gum hitra in kvalitetna. Pozanimajte se še za nastavitev gum in uravnoteženje gum, da bo vožnja še prijetnejša. Za vaše zadovoljstvo poskrbimo v pooblaščenem servisu Citroen, odslej bo tudi hramba avtoplaščev naša skrb.


Hramba avtoplaščev je naša ponudba poleg vulkanizerske storitve


Imate težave s prostorom. Ne skrbite, hramba letnih avtoplaščev kot tudi hramba zimskih avtoplaščev bo odslej naša skrb. Hramba avtoplaščev mora biti v primernem prostoru. Pri nas bo za vaše pnevmatike dobro poskrbljeno, ko bo naslednje leto potrebna nova menjava gum. Opravite vse na enem mestu: premontaža gum, hramba avtoplaščev, vse za vaše pnevmatike.


CITRO AVTO d.o.o. | Hitre in ugodne vulkanizerske storitve za varno vožnjo - povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Partizanska cesta 79
6210 Sežana
Delovni čas
Ponedeljek - petek od 8.00 do 17.00 ure, sobota od 8.00 do 12.00 ure. Servisna delavnica: ponedeljek - petek od 8.00 do 12.00 ure in od 13.00 do 17.00 ure.
Spletna stran
E-pošta
05 730 45 18 / 05 730 45 19
Seznam fraz
Vulkanizerske storitve, hramba avtoplaščev, menjava gum, premontaža gum, pnevmatike, letni avtoplašči, zimski avtoplašči, hramba zimskih avtoplaščev, hramba letnih avtoplaščev, menjava zimskih gum, nastavitev gum, uravnoteženje gum
ZEMLJEVID